Keukenbrigade

Het verhaal van Annelieke

Ik ben bij Vermaat terecht gekomen toen ik in IJsselstein ging wonen. Als echte Limburger zit het in onze aard om gewoon naar binnen te lopen en het gesprek aan te gaan. Toen ik dat deed, bleek dat ik wel officieel moest solliciteren.

Keukenbrigade

Het verhaal van Friso van Amerongen

Mijn reis bij Vermaat begon als Sous Chef bij het geweldige restaurant RIJKS. Het was hier dat ik mijn passie voor de culinaire wereld en innovatie kon aanscherpen.

Keukenbrigade

Het verhaal van Laura Basten

Ik ben Laura Basten, momenteel werkzaam als patisserie bij Wils Bakery Café. Maar voorafgaand aan deze culinaire reis, was ik actief als kapper en visagist op filmsets. Mijn avontuur in de horeca begon met het aankloppen bij verschillende zaken.

Podcast

(Thee)podcast: Thee-expert Frank van der Zande

Het einde van het jaar nadert en de dagen worden alsmaar korter. En wat is er lekkerder op zo’n donkere namiddag dan een stomende kop thee? Frank van der Zande is jobcoach bij Vermaat en thee is echt zijn 'cup of tea'.

Podcast

What's Cooking aflevering 4: Lorena Hagens.

De Creoolse creaties van Lorena Hagens. Lorena’s huis in Purmerend is de keuken dé centrale plek.

Podcast

What's Cooking aflevering 3 René van der Weijden

In de nieuwe aflevering van de What’s Cooking Podcast (voorheen de Keukencast) gaan we op bezoek bij René van der Weijden, chef bij restaurant Hemel en Aarde in Utrecht.

Podcast

What's Cooking aflevering 2: Ines van Paassen

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de (vegan)keuken van Ines van Paassen.

Podcast

What's Cooking aflevering 1: Henrico Wierenga

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de keukenkast van Henrico, zijn roots en passie voor koken.

Sterren van Vermaat

Maak kennis met een aantal van de talenten binnen Vermaat: Selly, Alberto en Luca. Tijdens deze studio sessie nemen ze je mee achter de schermen van hun op maat gemaakte carrières. Met passie en toewijding hebben ze hun unieke paden binnen Vermaat uitgestippeld en vormgegeven.

Hun verhalen zijn slechts enkele voorbeelden van de verhalen binnen Vermaat. Of je nu gefascineerd bent door gastvrijheid, smaken, koffie of marketing, bij Vermaat ontmoet je niet alleen sterren, maar krijg je ook de kans om er zelf een te worden.

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?