Management

Het verhaal van Marco

Marco werd geboren in Soesterberg in een familie met een horeca achtergrond. Zijn passie voor het vak begon op jonge leeftijd door zijn vroege betrokkenheid in horeca-activiteiten. Tijdens zijn schoolperiode had hij verschillende restaurant bijbaantjes. Na het afronden van de middelbare hotelschool in Wageningen bouwde hij een succesvolle carrière op in verschillende horecagelegenheden.

Management

Het verhaal van Selly

Selly's loopbaan begon als receptioniste bij Hotel Alexander in Rotterdam, gevolgd door 2,5 jaar als bedieningsmedewerker bij Rijks Café. Haar ambitie leidde haar naar het Amsterdams Museum, waar ze in dezelfde rol begon en binnen 2,5 jaar promoveerde tot floormanager.

Management
Over werken bij

Het verhaal van Luca

De start binnen Vermaat begon met een stage van 4 weken bij het St. Antonius Ziekenhuis tijdens mijn MBO 4-opleiding. Na het succesvol afronden van mijn studie nam ik contact op met mijn vroegere begeleider met de vraag of er een leidinggevende functie beschikbaar was. Ik begon als eerste medewerker en groeide gestaag door naar de positie van leidinggevende hulp bij het Diakonessenziekenhuis.

Keukenbrigade
Servicekantoor

Het verhaal van Melvin

Mijn reis in de culinaire wereld begon als à la carte kok in Ede. Na het afronden van een leermeestercursus, stuitte ik op Vermaat. Na het solliciteren ben ik gestart bij een locatie in Amsterdam. Hier heb ik 1,5 jaar met plezier gewerkt, waar ik mijn eigen menu's creëerde, personeel selecteerde en een sterke band met gasten opbouwde.

Servicekantoor

Het verhaal van Lisa

Twee jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en zag ik de vacature voor corporate recruiter bij Vermaat. Ik had daarvoor een brede HR-rol en wilde me graag specialiseren. Ik had ook eerder stage gelopen bij een soortgelijke organisatie, dus daar komt mijn affiniteit voor de branche vandaan. Dus leek het mij de perfecte match!

Keukenbrigade

Het verhaal van Laura

Ik ben Laura Basten, momenteel werkzaam als patisserie bij Wils Bakery Café. Maar voorafgaand aan deze culinaire reis, was ik actief als kapper en visagist op filmsets. Mijn avontuur in de horeca begon met het aankloppen bij verschillende zaken.

Keukenbrigade

Het verhaal van Friso

Mijn reis bij Vermaat begon als Sous Chef bij het geweldige restaurant RIJKS. Het was hier dat ik mijn passie voor de culinaire wereld en innovatie kon aanscherpen. Na een periode van hard werken onder leiding van Chef Kok Joris Bijdendijk, besloten we samen het avontuur aan te gaan oftewel WILS.

Keukenbrigade

Het verhaal van Annelieke

Ik ben bij Vermaat terecht gekomen toen ik in IJsselstein ging wonen. Als echte Limburger zit het in onze aard om gewoon naar binnen te lopen en het gesprek aan te gaan. Toen ik dat deed, bleek dat ik wel officieel moest solliciteren.

Podcast

(Thee)podcast: Thee-expert Frank van der Zande

Het einde van het jaar nadert en de dagen worden alsmaar korter. En wat is er lekkerder op zo’n donkere namiddag dan een stomende kop thee? Frank van der Zande is jobcoach bij Vermaat en thee is echt zijn 'cup of tea'.

Podcast

What's Cooking aflevering 4: Lorena Hagens.

De Creoolse creaties van Lorena Hagens. Lorena’s huis in Purmerend is de keuken dé centrale plek.

Podcast

What's Cooking aflevering 3 René van der Weijden

In de nieuwe aflevering van de What’s Cooking Podcast (voorheen de Keukencast) gaan we op bezoek bij René van der Weijden, chef bij restaurant Hemel en Aarde in Utrecht.

Podcast

What's Cooking aflevering 2: Ines van Paassen

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de (vegan)keuken van Ines van Paassen.

Podcast

What's Cooking aflevering 1: Henrico Wierenga

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de keukenkast van Henrico, zijn roots en passie voor koken.

Podcast

PODCASTnieuws: luister nu naar de What's Cooking Podcast

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast. In deze podcastserie duiken we in de keukenkast van een Vermaatcollega. Wat is zijn of haar favoriete tool of ingrediënt? De eerste twee afleveringen staan nu online.

Sterren van Vermaat!

Maak kennis met een aantal van de talenten binnen Vermaat: Selly, Alberto en Luca. Tijdens deze studio sessie nemen ze je mee achter de schermen van hun op maat gemaakte carrières. Met passie en toewijding hebben ze hun unieke paden binnen Vermaat uitgestippeld en vormgegeven.

Hun verhalen zijn slechts enkele voorbeelden van de verhalen binnen Vermaat. Of je nu gefascineerd bent door gastvrijheid, smaken, koffie of marketing, bij Vermaat ontmoet je niet alleen sterren, maar krijg je ook de kans om er zelf een te worden.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?