Werken in het luxe segment

Werken in een high-end restaurant waar kwaliteit, stijl en service hoog in het vaandel staan? Ook dat kan bij ons. Met veel trots verzorgen wij de horeca in het luxe segment van RIJKS, KLM Blue en restaurant Wils. Deze culinaire parels dragen alle drie de signatuur van topchef Joris Bijdendijk. Lees meer en ontdek of er een horecafunctie op topniveau voor jou bij zit.
Alle flexpool vacatures

RIJKS®

Het Rijksmuseum op je bord. Dat is wat je ziet en proeft bij restaurant RIJKS®. In 2014 werd het high end restaurant geopend met Joris Bijdendijk als Executive Chef. Je proeft en ziet het museum terug door kwaliteit, authenticiteit, uniciteit, de chefs, het interieur en de locatie. Het team verzorgt de perfecte service aan de voorkant van het restaurant. Eind 2016 is het restaurant op topniveau bekroond met een Michelin ster.
Alle RIJKS® vacatures

Restaurant WILS

Fire! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant in Amsterdam. Bij Wils kom je voor een all-in beleving, waarin je van het begin tot het eind wordt verrast. Er wordt gebruik gemaakt van een open vuur wat wordt toegepast op alle ingrediënten, van groente tot vis en van kaas tot dessert. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op het Olympisch stadion en de Olympische fakkel.
Alle vacatures van restaurant WILS

KLM Blue

Met veel trots opende Vermaat, in samenwerking met KLM, op 26 maart 2019 de deuren van Restaurant Blue. Het eerste fine dining concept achter de douane op Schiphol. De gasten van Restaurant Blue kunnen hier tegen betaling terecht voor een exclusief a la carte ontbijt, lunch of diner. Met het signatuur van Joris Bijdendijk verbindt Restaurant Blue het beste van Nederland op het gebied van smaak, gastvrijheid en ambiance met het merk KLM. Van kaaskamers tot private dining, niks is te gek op deze locatie.
Alle KLM Blue vacatures