Luxe segment

Werken in een high-end restaurant waar kwaliteit, stijl en service hoog in het vaandel staan? Ook dat kan bij ons. Met veel trots verzorgen wij de horeca in het luxe segment van o.a. RIJKS, LIER in het Concertgebouw en restaurant Wils. Lees meer en ontdek of er een horecafunctie op topniveau voor jou bij zit.
In het luxe segment

RIJKS®

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je kunt in de ochtend, middag, avond of zelfs nacht werken. 

Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Van stelletjes die romantisch op citytrip staan tot gezinnen die op vakantie gaan en zakelijke reizigers die een weekje op zakenreis gaan. Aan diverse gasten ontbreekt het je niet op een luchthaven.

Restaurant WILS

Op de luchthaven werk je vaak met een gemixt horecateam. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fulltimers en parttimers die er al langere tijd werken, maar heb je ook veel studenten die als horeca bijbaan op een vliegveld werken. Deze diversiteit maakt het extra leuk!

Op onze luchthavens zoeken we zowel horeca medewerkers- en managers als collega's in de keuken. Op de luchthavens hebben we zowel luxe restaurants als counterconcepten. Hierin heb je dus ook veel mogelijkheden om te kijken wat bij jou past.

restaurant Wils
Hemel & Aarde

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is te vinden in het Polman's Huis, onder hetzelfde dak als Hotel The Nox, op slechts een steenworp afstand van het St. Janskerkhof in hartje Utrecht. Onder de vleugels van een bekende Utrechtse chef de cuisine is vorig jaar dit onderscheidende restaurantconcept aan de stad toegevoegd. Een nieuw restaurant betekent een nieuw team met frisse energie. Met een team van in totaal ongeveer 15 a 20 medewerkers wordt er hard gewerkt om de avond van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving.

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?

Stel jouw job alert in!