Werken in het luxe segment

Werken in een high-end restaurant waar kwaliteit, stijl en service hoog in het vaandel staan? Ook dat kan bij ons. Met veel trots verzorgen wij de horeca in het luxe segment van RIJKS, KLM Blue en restaurant Wils. Deze culinaire parels dragen alle drie de signatuur van topchef Joris Bijdendijk. Lees meer en ontdek of er een horecafunctie op topniveau voor jou bij zit.
Bekijk vacatures

RIJKS®

Het Rijksmuseum op je bord. Dat is wat je ziet en proeft bij restaurant RIJKS®. In 2014 werd het high end restaurant geopend met Joris Bijdendijk als Executive Chef. Je proeft en ziet het museum terug door kwaliteit, authenticiteit, uniciteit, de chefs, het interieur en de locatie. Het team verzorgt de perfecte service aan de voorkant van het restaurant. Eind 2016 is het restaurant op topniveau bekroond met een Michelin ster.
Alle RIJKS® vacatures

Restaurant WILS

Fire! Daar draait het om bij dit high-end restaurant in Amsterdam. Bij Wils kom je voor een all-in beleving, waarin je van het begin tot het eind wordt verrast. Er wordt gebruik gemaakt van een open vuur wat wordt toegepast op alle ingrediënten, van groente tot vis en van kaas tot dessert. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op het Olympisch stadion en de Olympische fakkel. En wist je dat we dit jaar een Michelin ster hebben gekregen? #trots
Alle vacatures van restaurant WILS

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is te vinden in het Polman's Huis, onder hetzelfde dak als Hotel The Nox, op slechts een steenworp afstand van het St. Janskerkhof in hartje Utrecht. Onder de vleugels van een bekende Utrechtse chef de cuisine is vorig jaar dit onderscheidende restaurantconcept aan de stad toegevoegd. Een nieuw restaurant betekent een nieuw team met frisse energie. Met een team van in totaal ongeveer 15 a 20 medewerkers wordt er hard gewerkt om de avond van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving.
Hemel & Aarde vacatures