Luxe segment

Werken in een high-end restaurant waar kwaliteit, stijl en service hoog in het vaandel staan? Ook dat kan bij ons. Met veel trots verzorgen wij de horeca in het luxe segment van o.a. RIJKS, LIER in het Concertgebouw en restaurant Wils. Lees meer en ontdek of er een horecafunctie op topniveau voor jou bij zit.
In het luxe segment

RIJKS®

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden. Je kunt in de ochtend, middag, avond of zelfs nacht werken. 

Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Van stelletjes die romantisch op citytrip staan tot gezinnen die op vakantie gaan en zakelijke reizigers die een weekje op zakenreis gaan. Aan diverse gasten ontbreekt het je niet op een luchthaven.

Restaurant WILS

Restaurant Wils brengt een ode aan de ware oerkracht van alle keukens: vuur. Onze gasten kunnen lunchen of dineren aan de keuken, de bar of aan een klassieke tafel. Onze keukenbrigade kookt verfijnde gerechten in een open keuken met vuurplaats, houtkachel en houtoven. Alles onder leiding van Joris Bijdendijk. Met de brigade bereiden we met vakmanschap dag in dag uit de mooiste producten tot aan de tafel. Hiervoor is Wils in zijn eerste jaar na opening ook beloond met een Michelinster.

Hemel & Aarde

Hemel & Aarde is te vinden in het Polman's Huis, onder hetzelfde dak als Hotel The Nox, op slechts een steenworp afstand van het St. Janskerkhof in hartje Utrecht. Onder de vleugels van een bekende Utrechtse chef de cuisine is vorig jaar dit onderscheidende restaurantconcept aan de stad toegevoegd. Een nieuw restaurant betekent een nieuw team met frisse energie. Met een team van in totaal ongeveer 15 a 20 medewerkers wordt er hard gewerkt om de avond van onze gasten compleet te maken met een fijne horecabeleving.

Ben jij onze nieuwe ster? Bekijk vacatures!

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!