Mijn reis bij Vermaat begon als Sous Chef bij het geweldige restaurant RIJKS. Het was hier dat ik mijn passie voor de culinaire wereld en innovatie kon aanscherpen. Na een periode van hard werken onder leiding van Chef Kok Joris Bijdendijk, besloten we samen het avontuur aan te gaan oftewel WILS. Dit was een bijzonder moment in mijn carrière, want werken met Joris was zowel inspirerend als leerzaam. En nu, na dit prachtige hoofdstuk, keren we terug naar het Rijks bij het Rijksmuseum, waar ik de rol van Chef Kok zal vervullen. Deze stap markeert niet alleen mijn professionele groei, maar ook ons streven naar groei binnen de gastronomie.

De start binnen Vermaat

Geluk

Het meest intrigerende deel van mijn werk is het creatieve proces. Het ontdekken en creëren van nieuwe smaken, recepturen en het verkennen van nieuwe producten is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Maar bovenal geloof ik dat het cruciaal is om de natuur goed weer te geven in onze gerechten. Het is als een kunstwerk waarbij we de pracht van de natuur op ons bord willen laten schitteren.

Balans

Voor mij draait "lekker werken" om een gezonde balans tussen werk en privé. Het is ook de mogelijkheid om mijn ambities en sterke punten te ontwikkelen en te laten groeien. Vermaat heeft me in staat gesteld om mijn potentieel volledig te benutten door me te ondersteunen in mijn professionele ontwikkeling. Dit heeft me in staat gesteld om niet alleen als chef te groeien, maar ook als persoon.

Hoogtepuntje

Momenteel ben ik bezig met een wijncursus, wat een geweldige ervaring is om mijn kennis verder uit te breiden. Maar het gaafste tot nu toe was mijn interesse om me te verdiepen in de wereld van bijen en een opleiding tot imker te volgen. Deze interesse kwam voort uit het verlangen om met respect voor de natuur iets op het bord te brengen en tegelijkertijd een integraal onderdeel van dat proces te zijn.

Bij Vermaat begrijpen ze het belang van individuele ambities en behoeften. Samen wordt gekeken naar wat het beste past bij jou. Het is een plek waar je kunt groeien en je eigen weg kunt vinden, en ik moedig iedereen aan om aan te geven wat ze nodig hebben om te ontwikkelen, groeien en proberen!

Advies

Friso

Bekijk hier het volledige verhaal van Friso of solliciteer gelijk!

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?