Mijn loopbaan begon als receptioniste bij Hotel Alexander in Rotterdam, gevolgd door 2,5 jaar als bedieningsmedewerker bij Rijks Café. Mijn ambitie en ervaring leidde mij naar het Amsterdams Museum, waar ik ook als bedieningsmedewerker begon en binnen 2,5 jaar ben doorgegroeid tot floormanager. Na de coronaperiode verlangde ik naar meer stabiliteit, dit vond ik bij Atlas Taste. Al snel kon ik daar doorgroeien tot horecamanager.
Werkgeluk is voor mij simpelweg genieten van de diverse mix aan gasten die ik dagelijks ontmoet. Het is die bijzondere verscheidenheid aan mensen en de verschillende nationaliteiten wat mijn werk zo boeiend maakt. Daarnaast heb ik de vrijheid gekregen om op verschillende locaties te werken, dit heeft ook zeker bijgedragen aan mijn werkgeluk.
Om een goede balans in je werk te vinden, is het essentieel om een hechte samenwerking en band te hebben met je collega's en ruimte te hebben om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Hier heeft Vermaat mij zeker bij geholpen. Zo kan je binnen Vermaat werken aan zowel de connectie met je collega's als de plek waar je werkt.
Het absolute hoogtepunt in mijn carrière was de onvergetelijke gelegenheid om te bedienen voor niemand minder dan de koning zelf. Deze unieke ervaring was zonder twijfel mijn bijzonderste werkdag binnen Vermaat!
Investeer voldoende tijd in het leren kennen van je locatie en team. Begrijp niet alleen jouw visie, maar ook die van je collega's en bezoekers. Zo maak je er samen een succes van.

Waarom werken bij Vermaat?

  • Een mooie naam op jouw CV; Met 500+ locaties zijn wij de grootste horecawerkgever van Nederland.
  • Een wereld aan mogelijkheden; Altijd een functie of locatie die bij jou past, met natuurlijk gezellige collega's.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien binnen Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?