Selly's loopbaan begon als receptioniste bij Hotel Alexander in Rotterdam, gevolgd door 2,5 jaar als bedieningsmedewerker bij Rijks Café. Haar ambitie leidde haar naar het Amsterdams Museum, waar ze in dezelfde rol begon en binnen 2,5 jaar promoveerde tot floormanager.

Na 2 jaar in de catering tijdens de coronacrisis, verlangde Selly naar meer stabiliteit. Ze kreeg de kans om te schitteren bij Absolute Taste, en haar toewijding resulteerde in een rol als assistent horecamanager bij de Atlas Arena.

De start binnen Vermaat

Geluk

Voor Selly is werkgeluk simpelweg genieten van de diverse mix van gasten die ze dagelijks ontmoet. Het is die bijzondere verscheidenheid aan mensen en de verschillende nationaliteiten die haar werk zo boeiend maken.

Balans

Om een goede balans in je werk te vinden, is het essentieel om een hechte samenwerking te hebben met je collega's en ruimte te hebben om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is het waardevol om sterke banden op te bouwen met je team en de vaste bezoekers, terwijl je werkt aan het versterken van de connectie met zowel je collega's als de plek waar je werkt.

Hoogtepuntje

Het absolute hoogtepunt in Selly's carrière was de onvergetelijke gelegenheid om te bedienen voor niemand minder dan de koning zelf. Deze unieke ervaring was zonder twijfel bijzonder moment in haar loopbaan.

Investeer voldoende tijd in het leren kennen van je locatie. Begrijp niet alleen jouw visie, maar ook die van je collega's en bezoekers.

Advies

Selly

Bekijk hier het volledige verhaal van Selly of ga gelijk door naar de vacatures!

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?