Selly's loopbaan begon als receptioniste bij Hotel Alexander in Rotterdam, gevolgd door 2,5 jaar als bedieningsmedewerker bij Rijks Café. Haar ambitie leidde haar naar het Amsterdams Museum, waar ze in dezelfde rol begon en binnen 2,5 jaar promoveerde tot floormanager.
Na 2 jaar in de catering tijdens de coronacrisis, verlangde Selly naar meer stabiliteit. Ze kreeg de kans om te schitteren bij Absolute Taste, en haar toewijding resulteerde in een rol als assistent horecamanager bij de Atlas Arena.
Voor Selly is werkgeluk simpelweg genieten van de diverse mix van gasten die ze dagelijks ontmoet. Het is die bijzondere verscheidenheid aan mensen en de verschillende nationaliteiten die haar werk zo boeiend maken.
Om een goede balans in je werk te vinden, is het essentieel om een hechte samenwerking te hebben met je collega's en ruimte te hebben om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is het waardevol om sterke banden op te bouwen met je team en de vaste bezoekers, terwijl je werkt aan het versterken van de connectie met zowel je collega's als de plek waar je werkt.
Het absolute hoogtepunt in Selly's carrière was de onvergetelijke gelegenheid om te bedienen voor niemand minder dan de koning zelf. Deze unieke ervaring was zonder twijfel bijzonder moment in haar loopbaan.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.