STACH

Houd jij van contact met gasten, maar wil je niet met een dienblad in een restaurant werken? Dan hebben we ook nog een aantal andere opties voor je. Wat denk je van bijvoorbeeld van STACH? Als jij - net als wij - onze gasten wilt laten genieten van eten en drinken, bekijk dan eens onze winkel vacatures.
Stach
In een winkel

Wij weten wat lekker is...

Bij STACH denken wij elke dag na over hoe wij ervoor kunnen zorgen dat iedereen de dag goed doorkomt. Dat doen we door elke dag gezonde ontbijtjes te maken in onze eigen keuken, van gluten- en lactose vrije granola’s met fruit tot verse crispy croissants. In de middag kan je kiezen uit een van onze befaamde broodjes, bijvoorbeeld onze Fancy Turkey Parmesan sandwich en onze Vegan Chicken Avocado sandwich.

En wanneer iemand ’s avonds geen tijd heeft om te koken, dan loopt men gewoon naar binnen voor een een kruidige curry met verschillende groenten of een spinach eggwrap. Samen zorgen wij voor de klanten, zodat deze kunnen  doen wat voor hun belangrijk is. Lekker bezig!  

@werkenbijvermaat Praat jij het liefst zo lang mogelijk met alle vaste klanten? Solliciteer via www.werkenbijvermaat.nl🤩 #stach #letsmakeityours #werkenbijvermaat ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?