Luister nu naar de What's Cooking Podcast

Vermaat heeft een eigen podcast: de What's Cooking Podcast.

In deze podcastserie duiken we in de keukenkast van een Vermaatcollega. Wat is zijn of haar favoriete tool of ingrediënt? De eerste twee afleveringen staan nu online.

hoofdkantoor
hoofdkantoor

Podcast 1 & 2

  De eerste aflevering bezoeken we Henrico Wierenga. Henrico werkt bij een advocatenkantoor in Rotterdam en maakt een traditionele Kaapverdische cuscuz. Dat is niet zoals een Marokkaanse couscous een grote schaal met couscous en gestoomde groenten, maar het wordt een soort cakeje. Je eet het met wat boter, kaneel of kaas. Terwijl Henrico de cuscuz maakt vertelt hij over zijn Kaapverdische roots, over zijn familie en over zijn passie voor eten en drinken. En natuurlijk proeven we het gerecht.Meer weten over Henrico? Bekijk dan zijn blog Hennies Kitchen of volg ‘m op Instagram.    

  In aflevering twee maak je kennis met Ines van Paassen. Ze is horecamedewerker bij de Eerste Kamer in Den Haag. Ines is gediplomeerd banketbakker én veganist. Ze maakt in haar eigen keuken een overheerlijke vegan carrotcake en vertelt daarbij over haar carrière als au pair in de VS, hoe ze haar hobby (bakken) wist om te zetten naar werk en hoe het gourmetten met haar schoonouders tijdens kerst tóch succesvol werd. Je beluistert de What's Cooking Podcast via Anchor.fm of via Spotify.    

hoofdkantoor

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?