Mijn reis in de culinaire wereld begon als à la carte kok in Ede. Na het afronden van een leermeestercursus, stuitte ik op Vermaat. Na het solliciteren ben ik gestart bij een locatie in Amsterdam. Hier heb ik 1,5 jaar met plezier gewerkt, waar ik mijn eigen menu's creëerde, personeel selecteerde en een sterke band met gasten opbouwde. Mijn groei bij Vermaat zette zich voort bij Infinity, waar ik door groeide naar de functie als Chef Kok, en vervolgens als regiochef in het F&B team, waar ik betrokken was bij de opstart van nieuwe locaties. Uiteindelijk kreeg ik de kans om als executive chef op het Servicekantoor te werken, waar ik mijn passie en ervaring verder kon inzetten.

De start binnen Vermaat

Geluk

Geluk in mijn werk gaat voor mij verder dan alleen een goede kop koffie en fijne collega's. Het komt voort uit de constante prikkels en uitdagingen die ik ervaar en de kans die ik krijg om mezelf voortdurend te ontwikkelen. Vooral in de context van steeds veranderende regelgevingen rond gezonde voeding. Het geeft mij voldoening te weten dat we deze richtlijnen kunnen integreren in alles wat we op onze locatie doen.  

Balans

Mijn werkbalans is perfect. Ik heb de vrijheid om mijn werktijden flexibel in te delen, en Vermaat ondersteunt deze flexibiliteit. Bovendien sporten we wekelijks samen met collega's, werken we hoofdzakelijk overdag tijdens de weekdagen en hebben we af en toe de mogelijkheid om bij te springen op locaties en evenementen, waardoor we nog steeds kunnen genieten van de adrenaline van evenementen!

Hoogtepuntje

Een van de hoogtepunten in mijn carrière was het starten van onze eerste Belgische locatie. Hier kregen we de kans om alles vanaf nul op te bouwen: het concept, de keuken, het assortiment en het team. Mijn betrokkenheid reikte van het uitwerken van het concept en het ontwerpen van de keuken tot het selecteren van leveranciers, het opzetten van een proefkeuken en het verzorgen van trainingen voor het keukenpersoneel. Dit project gaf mij de mogelijkheid om mijn creativiteit en leiderschap volledig te benutten, en het was een onvergetelijke ervaring in mijn loopbaan.  

Het is essentieel om te doen wat je echt leuk vindt en om voortdurend uitdagende kansen na te streven. Als je merkt dat de uitdaging in je huidige rol afneemt, aarzel dan niet om gesprekken aan te gaan met je leidinggevenden en om andere expertises en functies te verkennen. Onthoud dat je nooit bent uitgeleerd en dat je loopbaantraject een reis is waarbij je jouw eigen route moet uitstippelen. Blijf nieuwsgierig en bereid om te groeien en te evolueren in je professionele leven.

Advies

Melvin

Bekijk hier verschillende dagen in het leven van Melvin bij Vermaat!

@werkenbijvermaat Ontmoet: Melvin!⚡️ Solliciteer via werkenbijvermaat.nl/keukenbrigade😎 #letsmakeityours #werkenbijvermaat #werkenindehoreca #keukenvermaat ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Solliciteer via www.werkenbijvermaat.nl! En draag je vrienden aan? Dan krijg je een bonus van €250,- per vriend.🎉 #werkenbijvermaat #letsmakeityours ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Neem een kijkje in de keuken van Rouhi✨ Bekijk alle vacatures op www.werkenbijvermaat.nl/keukenbrigade🤩 #letsmakeityours #werkenbijvermaat #rouhi ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?