Ik ben bij Vermaat terecht gekomen toen ik in IJsselstein ging wonen. Als echte Limburger zit het in onze aard om gewoon naar binnen te lopen en het gesprek aan te gaan. Toen ik dat deed, bleek dat ik wel officieel moest solliciteren. Gelukkig is dat goed uitgepakt, en zo ben ik bij Vermaat beland als chef-kok bij het Vermaat Servicekantoor.

De start binnen Vermaat

Geluk

Het mooiste aan mijn horecabaan is gasten te laten genieten. Het geeft me veel voldoening om gerechten te bereiden die mensen blij maken en een positieve ervaring bezorgen. Het sociale aspect van de horeca, waarin je direct contact hebt met gasten en hun dag een beetje beter kunt maken, spreekt me enorm aan.

Balans

Voor mij betekent 'lekker werken' een combinatie van plezier hebben in wat je doet en een fijne werkomgeving. Vermaat speelt daar een grote rol in. De open cultuur binnen het bedrijf zorgt ervoor dat je met iedereen kunt praten en de sfeer onderling heel goed is. Dat draagt bij aan het werken met plezier en enthousiasme.

Hoogtepuntje

Het gaafste moment voor mij was het winnen van de Talent Game Award. Het was een erkenning voor mijn harde werk en toewijding aan het vak en Vermaat!

Nieuwe collega's moeten echt weten dat Vermaat een warm bad is. Dus als je overweegt om bij Vermaat te komen werken, weet dan dat je deel zult uitmaken van een hechte en gastvrije familie.

Advies

Annelieke

Bekijk hier het volledige verhaal van Annelieke of solliciteer op 1 van onze vacatures in de keuken!

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?