De start binnen Vermaat begon met een stage van 4 weken bij het St. Antonius Ziekenhuis tijdens mijn MBO 4-opleiding. Na het succesvol afronden van mijn studie nam ik contact op met mijn vroegere begeleider met de vraag of er een leidinggevende functie beschikbaar was. Ik begon als eerste medewerker en groeide gestaag door naar de positie van leidinggevende hulp bij het Diakonessenziekenhuis. Tijdens mijn tijd daar kreeg ik de kans om deel te nemen aan de talentclass voor floormanagers, waarna ik de stap zette naar de rol van floormanager/assistent horecamanager.

De start binnen Vermaat

Geluk

Geluk, in mijn beleving, wordt gedefinieerd door de aanwezigheid van onbeperkte mogelijkheden, openstaande deuren naar kansen en de volledige vrijheid om mijn interesses na te jagen. Het betekent dat als ik een nieuw terrein wil verkennen, een nieuwe vaardigheid wil verwerven, ik de ruimte en gelegenheid krijg om dat te doen. 

Balans

Vrijheid op het werk betekent voor mij de mogelijkheid om de ideale plek en omgeving te ontdekken. Wanneer ik deze vrijheid geniet, kom ik in contact met gelijkgestemde mensen die dezelfde passie, energie en interesses delen. Dit leidt tot een boeiende mix van samenwerking, voortdurend leren, specialiseren en persoonlijke ontwikkeling. Bij Vermaat vind ik de ondersteuning die ik nodig heb om deze zoektocht naar vrijheid in mijn werk te realiseren, met de juiste kansen en omgeving die aansluiten bij mijn behoeften.

Hoogtepuntje

Elke dag brengt nieuwe sensaties en opwinding, waardoor mijn leven elke dag weer een avontuur is. De voortdurende groei in mijn persoonlijke en professionele leven draagt ongetwijfeld bij aan mijn algehele werkgeluk. Een van de meest onvergetelijke geluksmomenten was ongetwijfeld de kans om deel te nemen aan de talentclass, waar ik mijn vaardigheden kon aanscherpen en nieuwe mogelijkheden ontdekte. Maar het absolute hoogtepunt was de recente campagne voor Vermaat!

Het is belangrijk om in jezelf te geloven, en vooral voor onze (vrouwelijke) keukencollega's: wees niet bang. Blijf jezelf ontwikkelen, specialiseren en creëren. Vermaat biedt de ruimte en kansen om je volledige potentieel te benutten.

Advies

Luca

Zelf werken in het ziekenhuis? Klik dan op de onderstaande button! Benieuwd hoe een werkdag eruit ziet? Bekijk dan hieronder onze TikTok!

@werkenbijvermaat Werken in de horeca? Je potentiële collega’s vertellen waarom!😍 Solliciteer via www.werkenbijvermaat.nl #werkenbijvermaat #letsmakeityours ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Hoecatoppes opgelet! Zie jij jezelf in de horeca werken?😁😁 Solliciteer dan nu! #fyp #ziekenhuishoreca #letsmakeityours #werkenbijvermaat ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Altijd gehydrateerd op de werkvloer🫡 Solliciteer via www.werkenbijvermaat.nl #werkenbijvermaat #letsmakeityours ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?