Horeca stage

Kom jij stage lopen bij Vermaat? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsrestaurant, een ziekenhuis, La Place, een sterrenrestaurant, een bekende locatie als Circuit Zandvoort of op een vliegveld? Of je nu een keuken, restaurant of management stage wilt. Met 500+ locaties is er altijd een plek voor jou.

Jouw stage op maat vind je bij Vermaat

Laat je gegevens achter

Bij Vermaat hebben we 500+ horecalocaties. Welke plek past het beste bij jou? Deel je gegevens en een recruiter neemt binnen 48 uur contact met je op om te ontdekken welk concept het beste aansluit bij jouw voorkeuren!

Kies je Vermaat, dan krijg je

Stage lopen bij Vermaat

Een mooie naam op jouw CV

Met 500+ locaties zijn wij de grootste horecawerkgever van Nederland. Dat staat past goed op jouw cv! En dit betekent ook veel mogelijkheden voor jou om na je stage blijven of na school weer terug te komen.

Example alt text

Learning on the job

Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Naast goede begeleiding op jouw stageplek, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties. 

Example alt text

Veel gezelligheid met collega's

Na sluitingstijd een drankje? Daar houden we wel van in de horeca. En het voordeel van een grote organisatie als Vermaat is dat er diverse events voor collega's uit het hele land worden georganiseerd.

Waar kan ik stage lopen?

Met meer dan 500 locaties door het hele land is er altijd wel een match voor jou! Loop je bijvoorbeeld liever stage doordeweeks dan in de weekenden? Dan kan een bedrijfsrestaurant interessant zijn. Wil je bij een tof merk zoals bijvoorbeeld Circuit Zandvoort of een luxe restaurant met Michelinster? Ook dat kan!

Een kleine greep uit onze locaties

Wat zijn de voorwaarden?

 • Een stagevergoeding van €400,- per periode van 4 weken (fulltime).  
 • Een heerlijke, gezonde lunch op je stage!
 • Vermaat voor jou: mega kortingen & deals op de leukste websites en uitjes
 • €250,- vriendenbonus
 • Een stage bij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland (staat goed op je cv!).  

Welke opleiding sluit aan?

Volg jij een gerelateerde horeca opleiding? Dan kom jij in aanmerking voor onze stages!

 • Keuken: mbo 1 t/m 4 
 • Restaurant: mbo 1 t/m 4
 • Management: mbo 4 en hbo

Hoe kun je jezelf ontwikkelen?

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Want alleen de beste mensen maken elke dag weer het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers. Daarom krijg je bij Vermaat een uitdagend loopbaanperspectief en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw stageplek, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met 500+ locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.  

Hoe lang duurt de stage?

Hoe lang de stage duurt, hangt af van het type stage en jouw opleiding.

 • BBL: 1 tot 3 jaar (afhankelijk van de opleiding) vaak 3 tot 4 dagen per week.
 • BOL: half jaar of jaar.
 • Snuffelstage: paar dagen of weken

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Zodra je je gegevens deelt via ons sollicitatieformulier, zal een van onze recruiters binnen 48 uur contact met je opnemen. Tijdens dit gesprek verkennen we de verschillende opties kijkend naar wensen, ambities en mogelijkheden. Tijdens het gesprek plannen we een afspraak in voor een gesprek op locatie, is er tijdens het gesprek een match?! Dan ontvang je een aanbieding!

Solliciteren

Met meer dan 500 horecalocaties hebben wij altijd een baan die bij jou past. Welke plek past het beste bij jou? Deel je gegevens en een recruiter neemt binnen 2 werkdagen met je op om te ontdekken welk concept het beste aansluit bij jouw voorkeuren!
Vermaat gaf me de kans om te groeien, te evolueren en mijn eigen pad te smeden, met het vertrouwen en de juiste tools om mijn stempel te drukken.
Floormanager bij Vermaat

Luca van Beek

Floormanager ziekenhuis

Welke stage past bij jou?

Relevante stages in je mailbox ontvangen?