Marco werd geboren in Soesterberg in een familie met een horeca achtergrond. Zijn passie voor het vak begon op jonge leeftijd door zijn vroege betrokkenheid in horeca-activiteiten. Tijdens zijn schoolperiode had hij verschillende restaurant bijbaantjes. Na het afronden van de middelbare hotelschool in Wageningen bouwde hij een succesvolle carrière op in verschillende horecagelegenheden, waaronder: Librije Zusje, Wijncafé Lefebvre, Restaurant Bridges in Sofitel Legend The Grand waar hij in 2022 met succes zijn meesterproef af als SVH meestergastheer aflegde. Begin 2023 sloot hij zich uiteindelijk aan bij Hemel & Aarde om aan de slag te gaan als Maître.

De start

Geluk

Voor mij is werkgeluk diep verbonden met het plezier van bedienen, het creëren van een mooie avond en het verwennen van gasten. Het geeft voldoening om de verwachtingen van de gasten waar te maken en zelfs te overtreffen. Op die manier kun je gasten verrassen en deze positieve ervaring delen met je collega's. Met als focus het creëren van onvergetelijke momenten voor gasten.

Focus

Een goede maître heeft inzicht in de horecawereld, benadrukt de sterke punten van het team, bevordert open communicatie, stelt duidelijke verwachtingen voor zowel collega's als gasten, deelt ambities met het team en stelt doelstellingen op een solide basis.

Hoogtepuntje

Mijn hoogtepunt tijdens mijn werk bij Vermaat is de uitdaging bij Hemel & Aarde.  De vermelding van SVH Meestergastheer op het bord, Gault&Millau vermelding, de erkenning van meerdere prijzen en positieve beoordelingen. Ook met een terugblik naar verschillende wijnmakerlunches en proeverijen tot het ontwikkelen van een nieuwe wijnbar! Deze momenten representeren onze toewijding aan het bieden van buitengewone gastervaringen en groei in de horecabranche.

Het werken in een groot bedrijf biedt aanzienlijke voordelen. Hier krijg je de kans om snel op te vallen als je je ambities toont. Dit bevordert je groei en stelt je in staat om je visie en passie te ontwikkelen, die je vervolgens kunt delen met je eigen team. Het is een platform voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Advies

Marco

Neem een kijkje bij Wils Hemel & Aarde in Utrecht:

@werkenbijvermaat We zijn op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog via www.werkenbijvermaat.nl🤩 #hemelenaarde #letsmakeityours #werkenbijvermaat #werkenindehoreca ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Voor alle cocktail liefhebbers! Zie jij jezelf in de horeca werken?😁 Solliciteer via werkenbijvermaat.nl😍 #letsmakeityours #werkenbijvermaat ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Verdiep je in de fijnste keuken en deel je passie met de gasten!🧐 Solliciteer via www.werkenbijvermaat.nl #werkenbijvermaat #letsmakeityours ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?