Ik ben geboren in Soesterberg en kom uit een familie met een horeca achtergrond. Mijn passie voor het vak begon dus al op jonge leeftijd. Tijdens mijn schoolperiode had ik verschillende restaurant bijbaantjes. Na het afronden van de middelbare hotelschool in Wageningen ben ik werkzaam geweest in verschillende horecagelegenheden, waaronder: Librije Zusje, Wijncafé Lefebvre, Restaurant Bridges in Sofitel Legend The Grand waar ik in 2022 met succes de meesterproef als SVH meestergastheer aflegde. Begin 2023 ben ik bij Hemel & Aarde gestart als Maître.
Voor mij is werkgeluk diep verbonden met het plezier van bedienen, het creëren van een mooie avond en het verwennen van gasten. Het geeft voldoening om de verwachtingen van de gasten waar te maken en zelfs te overtreffen. Op die manier kun je gasten verrassen en deze positieve ervaring delen met je collega's. Met als focus het creëren van onvergetelijke momenten voor gasten.
Een goede maître heeft inzicht in de horecawereld, benadrukt de sterke punten van het team, bevordert open communicatie, stelt duidelijke verwachtingen voor zowel collega's als gasten, deelt ambities met het team en stelt doelstellingen op een solide basis.
Mijn hoogtepunt tijdens mijn werk bij Vermaat is de uitdaging bij Hemel & Aarde. De vermelding van SVH Meestergastheer op het bord, de Gault&Millau vermelding en de erkenning van meerdere prijzen en positieve beoordelingen. Ook met een terugblik naar verschillende wijnmakerlunches en proeverijen tot het ontwikkelen van een nieuwe wijnbar! Deze momenten representeren onze toewijding aan het bieden van buitengewone gastervaringen en groei in de horecabranche.
Het werken in een groot bedrijf biedt aanzienlijke voordelen. Hier krijg je de kans om snel op te vallen als je je ambities toont. Dit bevordert je groei en stelt je in staat om je visie en passie te ontwikkelen, die je vervolgens kunt delen met je eigen team. Het is een platform voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Waarom werken bij Vermaat?

  • Een mooie naam op jouw CV; Met 500+ locaties zijn wij de grootste horecawerkgever van Nederland.
  • Een wereld aan mogelijkheden; Altijd een functie of locatie die bij jou past, met natuurlijk gezellige collega's.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien binnen Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?