De flexpool

Werken in de horeca op verschillende locaties wanneer jij kunt en wilt. Klinkt goed toch? Via onze horeca flexpool kan dit. Van zelfstandig werkend kok tot barista en bijbaner. Wij geven (in een systeem) aan welke diensten er zijn, jij kiest. Natuurlijk helpen wij als je samen met ons wilt kijken welke locaties het beste bij jou passen. Lees meer en ontdek of er een horecafunctie in de flexpool voor jou bij zit.
op verschillende locaties
op verschillende locaties

Werken waar jij wilt

ARTIS, La Place, Evoluon, Eindhoven Airport, het Spoorwegmuseum, KLM Open: met 500+ horecalocaties en events zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wil je overal werken of op een vaste locatie? Wij kijken wat bij jou past!

Bij ons kun je werken wanneer je wilt. Heb je de ene week tentamens en kun je niet? Geen probleem. Wij kijken naar jouw beschikbaarheid!

Voordelen van de flexpool

In de flexpool werk je op verschillende locaties. Dat betekent dat je ook in verschillende teams werkt. Jij vindt het leuk hierin te rouleren. Zo leer je veel mensen kennen en bouw je een groot netwerk op.

Afhankelijk van jouw flexibiliteit, krijg je een contract krijgt voor het aantal uren dat jij wilt werken (tussen 4 en 32 uur). Hoe groter en flexibeler jouw beschikbaarheid, hoe groter het aantal mogelijke contracturen.

Het fijne aan de flexpool is dat jij kunt werken waar en wanneer je wilt. Ben je de ene week 4 uur beschikbaar en de andere week 20 uur? Geen probleem. Jij geeft door wat jouw beschikbaarheid is, wij kijken wat daarbij past. Lekker flexibel! 

op verschillende locaties

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?

Stel jouw job alert in!