Vermaat Academy

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Want alleen de beste mensen maken elke dag weer het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers. Daarom krijg je bij Vermaat een uitdagend loopbaanperspectief en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Jouw onboardingsprogramma

De eerste dag in een nieuwe baan is altijd spannend. Met jouw onboardingprogramma krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat op inhoudelijk als sociaal vlak. Het is als het ware jouw navigatie langs alle kennis en vaardigheden van jouw werkzaamheden en het werken bij Vermaat.

Wie weet groei jij vervolgens door tot één van Vermaat’s grootste talenten en word jij genomineerd voor de Talent Game Awards. Dé uitreiking voor collega’s die absoluut uitblinken in hun specialiteit. 

Quality & Safety

Kwaliteit en veiligheid hebben bij ons de hoogste prioriteit voor onze gasten én voor onze medewerkers. Daarom trainen we iedere nieuwe collega direct na indiensttreding op onze standaarden met betrekking tot HACCP en Allergenen. Dat is de basis van Vermaat.

Onze opleidingen

Mogelijkheden

Community's

Binnen Vermaat vinden wij het delen van kennis en inspiratie cruciaal. Doormiddel van community's zorgen wij voor verbintenis. Eén van onze community is de Barista coach-community, gericht op ons bestverkochte product bij Vermaat; koffie. Word jij onze nieuwe Barista-expert?  

Talentenprogramma's

Ben jij klaar voor een volgende stap? Vermaat biedt diverse Talentenprogramma’s aan voor zowel floormanagers, horecamanagers en horecamanagers +. Deze programma's stellen je in staat om je versneld te ontwikkelen op vakinhoud en (persoonlijk) leiderschap.   

Is een talentenprogramma niet echt jouw ding? Dan bieden wij ook nog een groot flexibel leeraanbod aan; van open roostertrainingen tot aan onze onbeperkte online leeromgeving en van wijncursussen tot aan BHV-trainingen.  

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je hier in voor de job alert!