Hoofdkantoor

Werken in de horecabranche, maar niet in de operatie? Dan is het hoofdkantoor van Vermaat wellicht jouw plek. Met bijna 300 betrokken collega's ondersteunen we vanuit IJsselstein zo'n 500+ Vermaat-locaties door het land op het gebied van o.a. Marketing, Formule Management en Inkoop maar ook HR, Recruitment, Finance, Sales en ICT.

Past Vermaat bij jou?

hoofdkantoor

Lekker bezig

We hebben ons sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten. Vanuit ons hoofdkantoor werken we hard en met veel plezier om Vermaat steeds meer op de kaart te zetten als dé partner voor horeca op maat. Lekker bezig!

We noemen ons hoofdkantoor trouwens eigenlijk ‘het servicekantoor'. En dat is niet voor niets: we ondersteunen met volle overgave onze locaties en collega's door het hele land. Ook hier zijn we servicegericht!

Jouw ontwikkeling

Naast de onboarding, HACCP en allergenen trainingen, kunnen alle medewerkers van ons servicekantoor een intern opleidingsprogramma volgen gericht op persoonlijk leiderschap. Het programma gaat over leiding, authenticiteit en regie nemen over jezelf. Onderzoeken waar jij staat in jouw leven en of dat wel is wat jij wil en waar je in uitblinkt. 

Ook kun je als nice to have een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen die bij jouw specialistische rol past. 

hoofdkantoor

Jouw mogelijkheden

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?