Twee jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en zag ik de vacature voor corporate recruiter bij Vermaat. Ik had daarvoor een brede HR-rol en wilde me graag specialiseren. Ik had ook eerder stage gelopen bij een soortgelijke organisatie, dus daar komt mijn affiniteit voor de branche vandaan. Dus leek het mij de perfecte match! Mijn loopbaan bij Vermaat begon als corporate recruiter waarbij ik verantwoordelijk was voor de functies op het hoofdkantoor. Na 1,5 jaar maakte ik de overstap naar campus recruiter. In deze rol is mijn focus verlegd naar het werven van stagiaires. In deze functie gaan we de samenwerkingen aan met verschillende scholen en zijn we te vinden op verschillende events & beurzen!

De start binnen Vermaat

Geluk

Wat ik het leukste vind aan mijn baan bij Vermaat, is dat ik vrijheid heb om mijn eigen ideeën uit te voeren. Vermaat moedigt dit aan en  het werken in een groot team maakt mijn werkervaring des te leuker! 

Balans

Lekker werken betekent voor mij een goed balans tussen werk en privé, niet te veel werkdruk, maar wel uitdaging in mijn werk. Het betekent ook dat je volledig jezelf kunt zijn. Bij Vermaat is er een veilige werkomgeving met een geweldig team, en mijn leidinggevende stimuleert mijn ontwikkeling.

Hoogtepuntje

Het gaafste wat ik tot nu toe heb mogen doen binnen Vermaat is de rol die ik nu vervul. Deze rol was nog niet eerder ingevuld, dus ik kan het helemaal eigen maken. Daarnaast was ik aanwezig en mocht ik mijn steentje bijdragen bij events als de Inspiration Market,  verschillende beurzen en bezocht ik samen met collega's de Dutch Grand Prix.

Wees niet bang om op mensen af te stappen, iedereen is open en behulpzaam binnen Vermaat! Ennnn..... laat je broodtrommel thuis, onze lunch is fantastisch!

Advies

Lisa

Bekijk hier verschillende dagen in het leven van Lisa als Campus Recruiter bij Vermaat! of solliciteer voor een functie bij het Servicekantoor!

@werkenbijvermaat Klaar om deel uit te maken van iets geweldigs? 🚀 Of je nu een meester bent in het bereiden van heerlijke gerechten, een koffieliefhebber die latte art tot in de puntjes beheerst, of een service-ster die altijd een glimlach tovert – wij willen JOU leren kennen!🔥 Solliciteer nu via werkenbijvermaat.nl/vacatures! 👉 Tag je horeca-buddy! #letsmakeityours #werkenbijvermaat #werkenindehoreca #horeca ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Wanneer de collega’s op het hoofdkantoor in de ban zijn van B&B. Ondertussen zijn we ook opzoek naar jou! Solliciteer via werkenbijvermaat.nl/hoofdkantoor #letsmakeityours #werkenbijvermaat #werkenindehoreca ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?