Ik ben, momenteel werkzaam als patisserie bij Wils Bakery Café. Maar voorafgaand aan deze culinaire reis, was ik actief als kapper en visagist op filmsets. Mijn avontuur in de horeca begon met het aankloppen bij verschillende zaken. Mijn startpunt was Betty Blue in Amsterdam, waar ik begon als leerling bakker en vervolgens mijn weg omhoog vond. Mijn vorige chef bracht me in contact met Vermaat en vertelde me over de geweldige mogelijkheden die er waren, vooral bij WILS Bakery Café. Dit was een kans die ik zeker niet wou laten liggen! 

De start binnen Vermaat

Geluk

Het geen wat mij het meest aanspreekt in de horeca is de vrijheid, het vertrouwen en de mogelijkheden die ik hier krijg. Mijn chef zegt vaak: "Denk maar na over wat je wilt doen," mijn gedachtes en ideeën worden serieus genomen. Dit vertrouwen motiveert me enorm en stelt me in staat om verder te ontwikkelen op het gebied van techniek, maar ook op het creatieve vlak. Benieuwd naar mijn favoriete gerecht? Bekijk dan hieronder de kookvideo! 

Balans

Voor mij draait lekker werken om het vinden van de juiste plek en omgeving. Als je die hebt gevonden, bevind je je te midden van gelijkgestemde mensen met dezelfde energie, passie en interesses. Het is een geweldige combinatie van samenwerken, leren, specialiseren en ontwikkelen. Vermaat ondersteunt me in deze zoektocht door de juiste kansen en omgeving te bieden.

Hoogtepuntje

Mijn sollicitatie bij Wils Bakery Café stelde me in staat om samen te werken met meester patisserie Tania Yabra. Ik kan nu wekelijks van haar leren en met haar samenwerken. Een hoogtepuntje wat telkens weer terugkomt! 

Het is belangrijk om in jezelf te geloven, en vooral voor onze (vrouwelijke) keukencollega's: wees niet bang. Blijf jezelf ontwikkelen, specialiseren en creëren. Vermaat biedt de ruimte en kansen om je volledige potentieel te benutten.

Advies

Laura

Bekijk hier het volledige verhaal van Laura en neem een kijkje in de keuken bij Wils Bakery Café!

@werkenbijvermaat Het verhaal van Laura. Binnenkort deel 2! Solliciteer via werkenbijvermaat.nl😍 #werkenbijvermaat #letsmakeityours #wilsbakerycafe #amsterdam ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat
@werkenbijvermaat Een korte rondleiding bij WILS Bakery Café🤩 Check vacatures op werkenbijvermaat.nl/luxe-segment #letsmakeityours #werkenbijvermaat #wilsbakerycafe ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?