Wanneer jij iemand aanbrengt en die persoon komt in dienst bij Vermaat, dan ontvang jij een aanbrengbonus van € 250,- Om in hiervoor in aanmerking te komen moet je ook werkzaam zijn bij Vermaat.
Wanneer je hebt gesolliciteerd, ontvang je een bevestigingsmail in je e-mail. Heb je die niet ontvangen? Check dan eerst je spam. Staat de bevestiging ook daar niet in? Stuur dan even een e-mail naar: [email protected]
Voor de meeste functies, zoals horecamedewerker, vinden wij het vooral belangrijk dat je enthousiast, representatief en gemotiveerd bent. Ervaring is zeker een plus, maar voor ons geen vereiste. Dus ook als je geen werkervaring hebt (in de horeca), nodigen wij je zeker uit te solliciteren. Met ons onboardingprogramma en begeleiding, leer jij alle kneepjes van het vak. Voor de koks- en managers vacatures zoeken wij vaak wel mensen met een aantal jaar ervaring. Dit kun je ook lezen in de vacaturetekst.
Dit verschilt heel erg per locatie. De werktijden zetten wij altijd in een vacature, dus daar kun je dat terugvinden. Zo werk je in de bedrijfshoreca bijvoorbeeld altijd op kantoortijden en doordeweeks. En kun je, door de ruime openingstijden, bij La Place of op een vrijetijdslocatie ook meestal in de weekenden en 's avonds laat werken. Zo is er voor ieder wat wils!
Wij werken met een vaste poule van ZZP'ers via een intermediair. Daarom kun je niet bij ons solliciteren als ZZP'er. Wil je wel heel graag bij 1 van onze locaties werken? Dat kan alleen met een referentie van een Vermaat collega. Is dit het geval? Stuur dan een mail naar [email protected].
Wij maken gebruik van vaste partners als het aankomt op uitzenden op Vermaat locaties. Zit jij hier niet bij maar wil zou je dat wel graag willen, neem dan contact op met ons via [email protected]
Wij zijn een erkend leerbedrijf die eerste-tot vierdejaars BOL en BLL studenten gedurende het hele jaar een leerzame en leuke stageplek kan bieden. Aangezien wij een snel groeiende organisatie zijn met ruim 500+ locaties, is er altijd wel een match. Zo hebben wij stages in de bedrijfshoreca, vrijetijdssector, op luchthavens of in ziekenhuizen. Tijdens je stage krijg je persoonlijke begeleiding door een echte horecaprofessional. En heb je je stage succesvol afgerond? Dan kan je altijd blijven na je stage. Ook hebben wij stages op ons servicekantoor voor verschillende opleidingen. Zo hebben wij regelmatig stages bij onze marketing-, recruitment, HR, inkoop of finance afdeling.
Elke dag bereiden en serveren we heerlijke gerechten waarmee we een positieve impact willen maken op onze gezondheid, de samenleving en onze wereld. Niet alleen voor onszelf, juist ook voor onze gasten en opdrachtgevers. Om een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf te zijn, hebben wij onszelf doelen gesteld. Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.