Wie wij zijn

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 400 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Food vision

Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten. Zo leveren we met elkaar een positieve bijdrage aan de wereld van eten en drinken.

Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten. Zo leveren we met elkaar een positieve bijdrage aan de wereld van eten en drinken.

Vermaatjes

We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Voor authenticiteit en daarmee diversiteit. Samenwerken als een vriendenclub: ‘Vermaatjes’. Open, eerlijk, met lol en plezier. Laat ons samen iets moois maken voor elkaar!

Innovaties Vermaat

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

Welk type horeca past bij jou?

Binnen een bedrijf

In een ziekenhuis

Op een luchthaven

In de vrijetijdssector

Op het hoofdkantoor

Op een andere locatie

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert!