Wie wij zijn

Wij zijn Vermaat. In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 400 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk.

Benieuwd? Johnny de Mol neemt jou mee in de wereld van Vermaat. Bekijk het filmpje!

Let's make it yours.

Bij ons draait het om jou. Waar jij voor staat en waar jij voor gaat. Wij zijn Vermaat. Samen ontwikkelen wij jouw wereld van smaak. Welke belevingen passen daarbij? Wanneer is het jij? Culinair, on-the-go of puur van dichtbij? Wij vertalen jouw smaak en persoonlijkheid in alles wat je doet. Van eten & drinken, mensen en service, tot omgeving en diensten. We mixen, personaliseren en realiseren. Op zoek naar jouw unieke combinatie. Alles voor de totaalbeleving die versterkt wie jij bent. En je verwachtingen overtreft. Laat zien wie je bent! Let's make it... yours.

Food Vision

Bij Vermaat voelen we ons verantwoordelijk voor een toekomstbestendige wereld. De huidige voedingsindustrie heeft hier namelijk grote invloed op. Wij vertalen dit naar ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen, met onze Food Vision als belangrijke pijler. De Vermaat Food Vision is onze visie op eten en drinken, waarbij we bewust omgaan met het welzijn van de planeet, onze leefomgeving, onze gasten en iedereen die meewerkt aan de productie van ons eten. Kortom: wij laten zien hoe we eten lekker, gezond én verantwoord kunnen maken.

Welk soort horeca past bij jou?