Wie wij zijn

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 500 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Let's make it yours

Wij geven jou alle ruimte en vrijheid om je eigen stempel te drukken op de perfecte totaalbeleving voor onze gasten. Want jíj maakt Vermaat bijzonder. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis, ervaring, creativiteit en initiatief zorgen ervoor dat we met elkaar impact maken.

Met bijna 500 unieke locaties, opdrachtgevers en heel veel unieke gasten zorgen wij ervoor dat jij een (loop)baan hebt die past bij jouw talent, een plek die aansluit op jouw wensen en behoeften en een plek waar jij ruimte hebt om je te ontwikkelen.

Let's make it yours!

Onze cultuur

Vermaat is een bedrijf met geschiedenis. Onze no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een sterke basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit enthousiasme, passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.

We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Voor authenticiteit en daarmee diversiteit. Samenwerken als een vriendenclub: ‘Vermaatjes’. Open, eerlijk, met lol en plezier. Ontdek het in ons eigen magazine!

Innovaties
Vermaat

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

Food vision

Elke dag bereiden en serveren we heerlijke gerechten waarmee we een positieve impact willen maken op onze gezondheid, de samenleving en onze wereld. Niet alleen voor onszelf, juist ook voor onze gasten en opdrachtgevers. Om een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf te zijn, hebben wij onszelf doelen gesteld. 

Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten. Zo leveren we met elkaar een positieve bijdrage aan de wereld van eten en drinken.

Welk type horeca past bij jou?

Binnen een
bedrijf

In een
ziekenhuis

Op een
luchthaven

In de
vrijetijdssector

Op het
hoofdkantoor

Op een
andere locatie

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert!