Wie wij zijn

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met meer dan 500 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Let's make it yours

Wij geven jou alle ruimte en vrijheid om je eigen stempel te drukken op de perfecte totaalbeleving voor onze gasten. Want jíj maakt Vermaat bijzonder. Jouw unieke persoonlijkheid, kennis, ervaring, creativiteit en initiatief zorgen ervoor dat we met elkaar impact maken.

Met 500+ unieke locaties, opdrachtgevers en heel veel gasten zorgen wij ervoor dat jij een (loop)baan hebt die past bij jouw talent, een plek die aansluit op jouw wensen en behoeften en een plek waar jij ruimte hebt om je te ontwikkelen.

Onze cultuur

Vermaat is een bedrijf met geschiedenis. Onze no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een sterke basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit enthousiasme, passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn..

We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Voor authenticiteit en daarmee diversiteit. Samenwerken als een vriendenclub: ‘Vermaatjes’. Open, eerlijk, met lol en plezier.

Food vision

Bij Vermaat zetten we ons sinds jaar en dag in om de wereld van eten en drinken gezonder, duurzamer en socialer te maken. Meer dan tien jaar geleden zijn we begonnen met ons programma Maatschappelijk Bewust Ondernemen en in 2018 werd dit onze Food Vision 2022. In de afgelopen jaren hebben we mooie stappen gemaakt, maar we zien ook dat er nog veel te winnen valt. Voor de komende vijf jaar hebben we opnieuw ambitieuze doelen opgesteld en die vastgelegd in onze Food Vision 2027.

Alles weten over onze Food Vision 2027 in de praktijk?

Innovaties
Vermaat

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

Welk type horeca past bij jou?

Binnen een
bedrijf

In een
ziekenhuis

Op een
luchthaven

In de
vrijetijdssector

Op het
hoofdkantoor

Op een
andere locatie

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert!