Vermaat bezegeld als sociale werkgever!

Trots! Vermaat, UWV en het Landelijk WerkgeversServicepunt Gemeenten (LWSP Gemeenten) hebben een vernieuwde landelijke samenwerking ondertekend.

Gezamenlijk kunnen we hierdoor nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit zowel de doelgroepen van UWV als de gemeenten aan duurzaam werk helpen. Alle 35 arbeidsmarktregio’s gaan de samenwerking aan. Benieuwd wij hier allemaal aan doen en wat er mogelijk is binnen Vermaat? Kijk dan snel op de social return pagina!

Samenwerking

De ondertekening is een vervolg van een intensieve samenwerking sinds 2016. Het is gericht op het bieden van duurzame arbeidsplaatsen aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vermaat heeft hier de focus op doorstroom, ontwikkeling en duurzaamheid van werk centraal.

Sinds 2016 heeft Vermaat ruim 500 collega’s aangenomen die een extra steuntje in de rug nodig hebben om mee te draaien. Hier zijn wij heel blij mee, maar onze ambitie gaat verder. Komende jaren willen we ieder jaar minstens 100 mensen uit de verschillende doelgroepen bij ons een duurzame werkplek geven. De samenwerking met het UWV en de gemeenten is daarvoor cruciaal

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?