Social Return

Bij Vermaat vinden wij iedereen uniek en streven we ernaar om een inclusieve werkgever te zijn. Wij bieden werkgelegenheid aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Ieder mens heeft talenten, ook mensen die hun weg niet binnen de standaard vinden. Daarvoor maken wij graag ruimte op onze locaties zodat mensen binnen hun eigen mogelijkheden mee kunnen doen aan het arbeidsproces.

Ons doel is om met iedere collega een duurzame relatie op te bouwen. Dit doen we door maatwerk aan te bieden. De focus ligt op wat iemand kan, leuk vindt en hoe deze collega een toegevoegde waarde kan zijn aan het team. Dit wordt begeleid door onze eigen jobcoaches.

Vacatures ziekenhuizen

Ik wil graag werken

Geweldig dat jij bij ons wilt werken!
Laat hier jouw informatie achter en dan zorgen wij voor de perfecte baan voor jou. Samen kijken we welke functie en locatie het beste bij jou passen, zodat jij op je plek zit.

Ik begeleid iemand naar werk

Wat fijn dat jij een kandidaat voor ons hebt.
Ons team van gecertificeerde jobcoaches helpen jou graag verder. Achter de button vind je allereerst meer informatie over hoe wij werken en kun je contact met ons zoeken.

Waar kun je werken?

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?