Ziekenhuizen

In ruim 40 ziekenhuizen vinden patiënten, bezoekers en medewerkers ontspanning in onze restaurants en winkels. In diverse ziekenhuizen verzorgen we als Vermaat ook partijen en vergaderservices. Met zo’n 850 medewerkers doen we binnen de ziekenhuizen net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen.
Bekijk alle ziekenhuis vacatures

Begrip en aandacht voor onze gasten

Vermaat vindt zijn oorsprong in het Antonius ziekenhuis en heeft daarom onmiskenbaar affiniteit met de zorg. Begrip en aandacht voor de gasten zijn vanzelfsprekend. Dat voel je.

Werken in de horeca binnen een ziekenhuis biedt jou de mogelijkheid tot flexibele werktijden tussen 7.00 en 21.00 uur (vaste contracturen ook mogelijk), afwisselende werkzaamheden en volop doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol.

Bij Vermaat word je bewust van je eigen eten en drinken. Alle producten zijn vers en worden vers bereid. Het werken bij Vermaat is ontzettend divers, je kunt alle kanten op. Als medewerker van Vermaat wordt je echt uitgedaagd om continue het beste uit jezelf te halen. In de 1,5 jaar dat ik bij Vermaat werk heb ik ontzettend veel geleerd en de kans gekregen om diverse trainingen bij te wonen. Bij Vermaat draait het om jou. Collega’s maken tijd voor elkaar, als je ergens mee zit of tegenaan loopt is er altijd iemand die je helpt of een luisterend oor biedt. Ik voel me thuis bij Vermaat. Als je bij Vermaat komt werken hoef je niet bang te zijn voor jouw toekomst, er is altijd een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Sophia - Horeca Medewerker