Ziekenhuizen

Flexibel werken in de horeca en echt iets extra's kunnen beteken voor de gasten? Kies dan voor een baan als horecamedewerker op één van onze ziekenhuislocaties. Denk bijvoorbeeld aan het Medisch Centrum Leeuwarden, Antoni van Leeuwenhoek of UMC Utrecht. In maar liefst 42 ziekenhuizen in Nederland vinden patiënten, bezoekers en medewerkers ontspanning in onze restaurants, coffee bars en winkels. Ook verzorgen we regelmatig vergaderingen en partijen die worden georganiseerd binnen een ziekenhuislocatie.
Bekijk alle ziekenhuis vacatures

De voordelen van het werken in onze ziekenhuishoreca:

  • Je hebt flexibele werktijden tussen 07.00 en 21.00 uur
  • Je werkt ook in de avonden en weekenden, maar niet tot in de late uurtjes
  • Je kan echt iets toevoegen aan iemands dag, gasten blij(er) maken
  • Je werkt in het restaurant, de winkel of de koffiebar, net wat bij jou past
  • Je werkt veel zelfstandig op de ziekenhuislocaties
  • Je breidt je netwerk en ervaring uit omdat je soms invalt op een andere locatie (in Amsterdam en Utrecht hebben we meerdere locaties)
  • Je hebt zat mogelijkheden om door te groeien als je laat zien wat je kan

Bij Vermaat word je uitgedaagd om continu het beste uit jezelf te halen. In de 1,5 jaar dat ik hier werk heb ik verschillende trainingen gevolgd en ontzettend veel geleerd. Het draait het echt om jou. Collega's maken tijd voor elkaar, als je ergens mee zit, is er altijd wel iemand die je helpt. Ik voel me er thuis. Bij Vermaat werk je aan je toekomst, er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Sophia - Horecamedewerker

Ons hart

voor de zorg

Wist je dat Vermaat ooit begonnen is bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein? Inmiddels hebben we ook enorm veel horecalocaties buiten de zorg, maar ons hart voor de zorg is er nog altijd.

Met zo'n 900 medewerkers binnen de ziekenhuizen doen we net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen. Even een andere sfeer, genieten van een verwennerijtje, een extra meelevend woordje of een fijn advies over eten en drinken. Begrip en aandacht. Jij geeft het de gasten op onze ziekenhuislocaties. En geloof ons: wie veel geeft, krijgt ook veel. Mooi toch?