Ziekenhuis

Flexibel werken in de horeca en echt iets extra's kunnen beteken voor de gasten? Kies dan voor één van onze ziekenhuislocaties. In elke uithoek van Nederland hebben wij een ziekenhuis die bij jou past met zo'n 50 locaties. Denk bijvoorbeeld aan het Medisch Centrum Leeuwarden, Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam of UMC Utrecht.
Vacatures ziekenhuizen
Vacatures ziekenhuizen

Ons hart voor de zorg

Wist je dat Vermaat ooit begonnen is bij het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein? Inmiddels hebben we ook enorm veel horecalocaties buiten de zorg, maar ons hart voor de zorg is er nog altijd. Met zo'n 750 medewerkers binnen de ziekenhuizen doen we net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen. Even een andere sfeer, genieten van een verwennerijtje, een extra meelevend woordje of een fijn advies over eten en drinken. Begrip en aandacht. Jij geeft het de gasten op onze ziekenhuislocaties. En geloof ons: wie veel geeft, krijgt ook veel. Mooi toch?
Bijbaan ziekenhuis

Bijbaner

Flexibel werken naast je studie? Bij onze ziekenhuis locaties kan dat! Het is goed te combineren vanwege de ruime openingstijden. Naast doordeweekse dagen heb je ook de mogelijkheid om in de weekenden te werken. Lekker flexibel :-)
Medewerkers ziekenhuizen

Horecamedewerker

Gasten blij maken met een meelevend woordje? Bekijk onze ziekenhuis vacatures. Je kunt zowel parttime of fulltime aan de slag. Van het bezoekers- of personeelsrestaurant tot een winkeltje of koffiebar. Lekker divers.

Management

Werken in een ziekenhuis met leidinggevende verantwoordelijkheden? Word floormanager of horecamanager! Een gemotiveerd en gastvrij team, een fijne omgeving waar men zich 'thuis voelt' en een lekker en gezond assortiment. Daar ga jij voor.

De nieuwste vacatures in je mailbox ontvangen?

Stel jouw job alert in!