Ziekenhuizen

In ruim 40 ziekenhuizen vinden patiënten, bezoekers en medewerkers ontspanning in onze restaurants en winkels. In diverse ziekenhuizen verzorgen we als Vermaat ook partijen en vergaderservices. Met zo’n 850 medewerkers doen we binnen de ziekenhuizen net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen.
Bekijk alle ziekenhuis vacatures

Begrip en aandacht voor onze gasten

Vermaat vindt zijn oorsprong in het Antonius ziekenhuis en heeft daarom onmiskenbaar affiniteit met de zorg. Begrip en aandacht voor de gasten zijn vanzelfsprekend. Dat voel je.

Werken in de horeca binnen een ziekenhuis biedt jou de mogelijkheid tot flexibele werktijden tussen 7.00 en 21.00 uur (vaste contracturen ook mogelijk), afwisselende werkzaamheden en volop doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol.

Bij Vermaat word je uitgedaagd om continu het beste uit jezelf te halen. In de 1,5 jaar dat ik hier werk heb ik verschillende trainingen gevolgd en ontzettend veel geleerd. Het draait het echt om jou. Collega’s maken tijd voor elkaar, als je ergens mee zit, is er altijd wel iemand die je helpt. Ik voel me er thuis. Bij Vermaat werk je aan je toekomst, er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Sophia - Horecamedewerker