Zoals oma’s dat horen te doen maakte Daans Limburgse oma op zondag
altijd zelfgemaakte friet. Vaak ook met echt Limburgs zuurvlees. Een
heerlijk stoofgerecht dat lekkerder wordt naarmate je het langer op het
vuur hebt staan. We bereiden én eten dit gerecht met zelfgemaakte friet
en mayonaise, want dat is natuurlijk hoe je écht zuurvlees hoort te
eten. Luister hieronder de nieuwe aflevering van de What’s Cooking
Podcast Of beluister ‘m via Spotify, Apple Podcasts of Stitcher.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.