Bijbaan op Eindhoven Airport

Werken op Eindhoven Airport is uniek. Je ontmoet mensen over de hele wereld en iedereen is aanwezig voor een andere reden. De een komt voor familie en de ander is op zakenreis. Dit geldt ook voor Timo die al 5 jaar een bijbaan heeft op de luchthaven EN stage loopt op het servicekantoor van Vermaat. Hoe ziet zijn bijbaan eruit?

Mijn eerste werkplek

Timo zijn vrienden werkten op de luchthaven en daarom is hij daar ook begonnen. Timo: ,,Ik heb op verschillende plekken gewerkt. Mijn eerste locatie was La Place, waar ik in de keuken stond, daarna maakte ik heerlijke koffies bij een koffiebar en na een tijd kon ik ook achter de douane aan de slag. Dat vind ik zo leuk, daar ben ik nooit meer weggegaan.”

Van latte's tot pilsjes

‘’Wat ik het leukste vind? Dat mijn werkzaamheden zo divers zijn! Zo ben ik regelmatig als barista aan het werk en sta ik ook soms de perfecte biertjes te tappen of help ik een handje in de keuken. Bij het maken van de koffies krijg je de leukste gesprekken. Daarnaast werk je ook met leuk team die ook nog eens super divers is. Als je me vraagt wat ik minder leuk vind moet ik echt even nadenken want dat is niet erg veel gelukkig. ‘Haha’. Maar ik denk dan toch het vroege opstaan.
"Iedere werkdag kijk ik weer uit naar de drukte en de mensen die net de douane uitkomen en met een gerust hart kunnen gaan zitten voor iets lekkers. Reizen is leuk en je hoort te genieten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!"

Timo - horecamedewerker Eindhoven Airport

In deze video neemt Timo jou mee in de wereld van Eindhoven Airport!

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?