Hoofdkantoor

Werken in de horecabranche, maar niet in de operatie? Dan is het hoofdkantoor van Vermaat wellicht jouw plek. Met ongeveer 200 betrokken collega's ondersteunen we vanuit IJsselstein zo'n 500 Vermaat-locaties door het land. Ben je benieuwd of de cultuur van het Servicekantoor past bij jou? Klik op onderstaande button om het te testen of neem gelijk contact met ons op!

Past Vermaat bij jou?

hoofdkantoor
hoofdkantoor

Lekker bezig

We hebben ons sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten. Vanuit ons hoofdkantoor werken we hard en met veel plezier om Vermaat steeds meer op de kaart te zetten als dé partner voor horeca op maat. Lekker bezig!

We noemen ons hoofdkantoor trouwens eigenlijk ‘het servicekantoor'. En dat is niet voor niets: we ondersteunen met volle overgave onze locaties en collega's door het hele land. Ook hier zijn we servicegericht!

Passie voor horeca

Het servicekantoor van Vermaat staat in IJsselstein, onder de rook van Utrecht. Overal voel en zie je de passie voor horeca en eten en drinken terug. Je geniet elke dag van een hele lekkere (en gezonde) lunch ons gezellige bedrijfsrestaurant. En oja, de koffie en verse theetjes zijn ook niet verkeerd!

Daarnaast wordt elke eerste donderdag van de maand het ‘rondje van het huis’ georganiseerd. Verschillende afdelingen van het Servicekantoor presenteren hier kort waar ze mee bezig zijn. Het rondje wordt altijd afgesloten met een borrel, we blijven natuurlijk een horecabedrijf 😉

hoofdkantoor

Onze afdelingen

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?