Hoofdkantoor

Met ruim 180 betrokken professionals ondersteunen we de meer dan 300 Vermaat locaties door het land op het gebied van o.a. Marketing, Formule Management en Inkoop maar ook HR, Recruitment, Finance, Sales en ICT.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in IJsselstein, onder de rook van Utrecht. Hier werken we keihard en met veel plezier om Vermaat steeds meer op de kaart te zetten als dé partner voor horeca op maat.

Bekijk alle hoofdkantoor vacatures

We werken vanuit

passie en trots

Vermaat heeft zich sinds 1978 ontwikkeld van delicatessenwinkel tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten. Onze no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.

Vanuit de hotellerie heb ik de switch gemaakt naar Vermaat, omdat ik mijn hart wilde volgen en doen wat ik écht belangrijk vindt: het bezig zijn met eten en drinken. Vermaat is geen doorsnee organisatie. Je wordt namelijk vrijgelaten en er wordt echt gekeken naar wie je bent en wat er bij je past. Vermaat is een bedrijf waar je energie van krijgt en die energie in jou stopt. Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Vermaat geeft jou de handvaten, de richtlijnen en een doel, de invulling hiervan bepaal je volledig zelf. Bij Vermaat zijn we er met zijn allen om onze gasten en opdrachtgevers blij te maken met eten en drinken. Vermaat heeft voor mij een belangrijke bijdrage geleverd bij het behalen van mijn doelstelling ‘het doorgroeien van locatiemanager tot formulemanager’.

Billie Jane - Formulemanager