Toffe bijbaan? Kom naar Kashba donderdag! 

@werkenbijvermaat Wakker je reislust aan in de Wereld van Sindbad! Lijkt het jou ook leuk om te werken bij het nieuwste restaurant in de efteling, Kasbha? Check de link in de bio en wie weet sta jij hier binnenkort. #letsmakeityours #efteling #restaurantkashba #fyp #vjp #werkenbijvermaat #werkenindehoreca #horeca ♬ origineel geluid - Werken bij Vermaat

De horecabaan voor jou!

Betreed de betoverende wereld van Sinbad de Zeeman in zijn thuishaven, Kashba.
Ontmoet ons op een van onze wekelijkse events voor La Place Kashba op de Efteling. Durf jij de uitdaging aan? Of je nu op zoek bent naar een fulltime job of een bijbaan, mis deze kans niet en schrijf je in.
De voordelen: 
  • Bij ons verwachten we wat van jou, maar daar staat ook wat tegenover van onze kant. Naast je salaris, dat elke 4 weken wordt uitbetaald, bieden we tal van opleidingsmogelijkheden waar je kosteloos gebruik van kunt maken.
  • We geloven in wederzijdse ondersteuning en waardering, en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jij kunt groeien. 

Heb jij een vraag?

Leuk! Wij houden van nieuwsgierige mensen bij Efteling & Vermaat. Onze recruiter Natasja helpt je graag. Voel je vrij om haar te mailen!

Natasja van Arendonk

Recruitment Business Partner

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de jobalert!