Chefs kunnen los

Bij Vermaat vinden we al onze koks culinaire chefs! En onze chefs kunnen los. Daarom kijken we graag samen met jou naar een functie die past bij jouw ideeën, voorkeuren en ambities.

#jouwrecept #jouwgroei #jouwsmaak

Bekijk alle keuken vacatures

Ontdek jouw

wereld van smaak

Zelfstandig werkend kok, souschef, chef-kok of executive chef? Kan allemaal! Van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot à la carte koken in een brasserie of koken op sterrenniveau. Je hoeft bij ons ook niet per se vast te zitten aan traditionele horecatijden. Op onze bedrijfshorecalocaties werk je namelijk overdag, dus weinig avonden en geen weekenden en feestdagen meer!

Bij ons kun je zeker je culinaire ei kwijt. Je stelt zelf een menu samen, waarbij je gebruik maakt van verse en echte kwaliteitsproducten. Een nieuw recept bedacht? Wij proeven graag mee, zodat wij jouw wereld van smaak kunnen ontdekken. Kom er bij ons iets moois van bakken!

Ik heb veel vrijheid bij Vermaat. Omdat ik niet met menucyclussen werk, maar mijn eigen menu's mag bedenken. Heb ik een leuk idee, dan laat ik het zien en proeven. Zo heb ik vorige week een recept van mijn moeder gemaakt en iedereen was enthousiast. Je eigen ideeën en kookkunsten worden echt gewaardeerd.De sfeer is vriendschappelijk, collega's geven om elkaar. Omdat ik nu alleen door de week werk, heb ik weer tijd voor mijn hobby's. En ik kook nu niet alleen op mijn werk, maar ook weer thuis!

Govert - Zelfstandig werkend kok