Jouw ideale keuken

De horeca gaat stap voor stap weer open. Laten we er samen iets moois van maken! Bij Vermaat geven wij jou alle ruimte en vrijheid om jouw ideale keuken neer te zetten. Ga los met jouw creativiteit, jouw ambitie en jouw voorkeuren. Wij geloven erin dat jíj Vermaat bijzonder maakt!

Wij begrijpen ook dat je in deze tijden zekerheid zoekt. Daarom krijg je bij ons een gegarandeerde startdatum en salaris. Of de horeca nu open is of niet.

Bekijk koks vacatures

Ontdek jouw

wereld van smaak

Zelfstandig werkend kok, souschef, chef-kok of executive chef? Kan allemaal! Van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot à la carte koken in een brasserie of koken op sterrenniveau. Je hoeft bij ons ook niet per se vast te zitten aan traditionele horecatijden. Op onze bedrijfshorecalocaties werk je namelijk overdag, dus weinig avonden en geen weekenden en feestdagen meer!

Bij ons kun je zeker je culinaire ei kwijt. Je stelt zelf een menu samen, waarbij je gebruik maakt van verse en echte kwaliteitsproducten. Een nieuw recept bedacht? Wij proeven graag mee, zodat wij jouw wereld van smaak kunnen ontdekken. Kom er bij ons iets moois van bakken!

Jouw impact

Bij ons krijg je in de keuken ruimte om jezelf te laten zien. Jij kan je culinaire stempel zetten op de beleving en gasten blij maken. Waardering en plezier in contact met gasten en collega's vind jij hierbij belangrijk.

Jouw groei

Bij Vermaat werk je bij een ambitieuze werkgever met alle groeimogelijkheden in je vak en loopbaan. Wij bieden je opleidings- en trainingsmogelijkheden binnen onze Vermaat academy. Je wordt onderdeel van een topnetwerk vakgenoten die elkaar verder helpen.

Jouw team

Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in onze samenwerking als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hierarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.

Jouw werkgever

Wij geven vorm aan jouw baan op elk punt in je loopbaan en fase in jouw leven door de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Met zoveel locaties kun je eigenlijk zonder te hoeven solliciteren, telkens weer nieuwe stappen maken.

Jouw collega over Vermaat

"Ik heb veel vrijheid bij Vermaat. Omdat ik niet met menucyclussen werk, maar mijn eigen menu's mag bedenken. Heb ik een leuk idee, dan laat ik het zien en proeven. Zo heb ik vorige week een recept van mijn moeder gemaakt en iedereen was enthousiast. Je eigen ideeën en kookkunsten worden echt gewaardeerd.De sfeer is vriendschappelijk, collega's geven om elkaar. Omdat ik nu alleen door de week werk, heb ik weer tijd voor mijn hobby's. En ik kook nu niet alleen op mijn werk, maar ook weer thuis!"
GovertZelfstandig werkend kok

Past een van deze horecalocaties bij jou?

Jouw behoeften

  • Jij wilt gezien en 'geproefd' worden. 
  • Jij wilt groeien, persoonlijk en professioneel.
  • Jij wilt een een sterk en leuk team om je heen. 
  • Jij wilt plezier in contact met gasten en collega's.
  • Jij wilt werken bij een betrouwbare loyale werkgever.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een salaris conform de horeca- of catering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.