Jouw ideale horeca (bij)baan

Laten we er samen iets moois van maken! Bij Vermaat geven wij jou alle ruimte en vrijheid om jouw ideale (bij)baan te creëren. Want jij blij, wij blij en onze gasten blij. Wij geloven erin dat jíj Vermaat bijzonder maakt.

#letsmakeityours #jouwuniekepersoonlijkheid #jouwidealebaan

Bekijk horeca medewerker vacatures

Ontdek jouw wereld

van smaak

Wat ga jij doen? Word je horecamedewerker, barista, hostess of bartender? Of van alles een beetje? Ga je knallen achter de bar voor en na een concert? Passagiers ontspannen aan hun businesstrip laten beginnen? Net dat beetje extra aandacht geven aan een ziekenhuisbezoeker? Of elke dag een heerlijke bedrijfslunch neerzetten? Samen met je collega's zorg jij in ieder geval voor blije gasten.

Jouw uren kun je meestal flexibel indelen. Parttime of fulltime werken? Aan jou de keuze. En wil je alleen doordeweeks werken, dan kun je aan de slag bij een van onze bedrijfshorecalocaties.

Bekijk vacatures

Jouw impact

Jij krijgt van ons het vertrouwen, de ruimte en de verantwoordelijkheid om je te laten zien, verbinding te maken met onze gasten, initiatieven te nemen en creatief mee te denken hoe het beter kan. Zo maak jij mensen blij, ben je zichtbaar en word je gewaardeerd. 

Jouw groei

Bijbaan of loopbaan? Haal eruit wat jij zoekt op het gebied van ontwikkeling voor jezelf! Met 400 horecalocties is er altijd een plek, functie en team die bij jou past. Daarnaast stimuleren wij jouw groei met onze opleidingen in de Vermaat Academy en heb je natuurlijk ook een groot Vermaat netwerk om je heen. 

Jouw team

Wij vinden respect en waardering in onze cultuur binnen de teams belangrijk. Dit merk je in onze samenwerking als 'vriendenclub'. Er heerst weinig hierarchie, we hebben respect voor elkaar en je kunt open en jezelf zijn.

Jouw werkgever

Wij geven vorm aan jouw baan op elk punt in je loopbaan en fase in jouw leven door de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Met zoveel locaties kun je eigenlijk zonder te hoeven solliciteren, telkens weer nieuwe stappen maken.

Jouw collega over Vermaat

"Mijn werk is heel divers. Elke dag is anders, met nieuwe gezichten en verschillende gerechten. Iedereen doet het werk op zijn eigen manier, zo kan ik mijn eigen draai geven aan wat ik doe. Daarbij staan gastvrijheid en service voorop. Van een goede service worden mijn gasten erg blij. Daar doe ik het voor. Mijn collega's hebben me goed ingewerkt, ik kon zó meedraaien. Er is veel energie binnen het team, elke dag zetten we samen een topprestatie neer."
RazawHorecamedewerker

Jouw behoeften

  • Jij wilt een mooie bijdrage leveren aan de gastbeleving.
  • Jij wilt gezien en gewaardeerd worden.
  • Jij wilt plezier hebben in je werk en doen wat bij jou past. 
  • Jij wilt groeien, persoonlijk en professioneel. 
  • Jij wilt een een sterk en leuk team om je heen. 
  • Jij wilt werken bij een betrouwbare loyale werkgever.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een salaris conform de horeca of catering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.