Onderneem en creëer jouw locatie

Laten we er samen iets moois van maken! Bij Vermaat geven wij jou alle ruimte en vrijheid om vanuit jouw inspiratie en visie een mooie totaalbeleving te creëren voor onze gasten, partners, je team en jezelf! Wij geloven erin dat jíj Vermaat bijzonder maakt.

#letsmakeityours #jouwleiderschap #jouwzaak

Bekijk management vacatures

Jouw ideale

management baan

Eerste medewerker, floormanager, assistent horecamanager of horecamanager. Welke leidinggevende rol past bij jouw carrière en ambities? En welke locatie heeft jouw voorkeur? Een grote of kleine? Een bedrijfsrestaurant, brasserie, espressobar, horecagelegenheid in een bedrijfsverzamelgebouw, buffetrestaurant of a la carte restaurant? Opties genoeg!

Als leidinggevende bij Vermaat voel je je echt een ondernemer. Maak van je locatie jouw toko! Laat ons zien dat je initiatief neemt. Zet jezelf op de kaart. Geef smaak aan je locatie. Dan val je op binnen Vermaat en wordt groeien heel vanzelfsprekend.

Jouw impact

Jij bent verantwoordelijk voor prestaties van jouw mensen, het team en daarmee de kracht van de totaalbeleving en waardering door onze gasten en partners. Hiermee druk jij een dominante stempel op het succes van onze locaties en daarmee op Vermaat als geheel.

Jouw groei

Werk je bij Vermaat, dan werk je bij een toonaangevende horecawerkgever met veelzijdige loopbaan- en ontwikkelkansen. Wij dagen je uit op jouw leiderschapstalenten en stimuleren je groei in onze Vermaat Academy.

Jouw team

Als manager bouw en onderhoud je de cultuur van de locatie. Jij inspireert jouw medewerkers met 'merk-waardig' gedrag van Vermaat en de locatie. Jezelf zijn, respect, waardering en weinig hierarchie vinden wij belangrijk. 

Jouw werkgever

Wij geven vorm aan jouw baan op elk punt in je loopbaan en fase in jouw leven door de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden. Met zoveel locaties kun je eigenlijk zonder te hoeven solliciteren, telkens weer nieuwe stappen maken.

Jouw collega over Vermaat

"Groei. Daarom heb ik voor Vermaat gekozen. Tijdens de Vermaat Talentclass heb ik op veel verschillende locaties meegedraaid. Voor mij een unieke kans om te bepalen welke kant ik op wilde. Momenteel geef ik leiding aan tien medewerkers. Als je inzet toont en de drive hebt kun je binnen Vermaat heel ver komen. De sfeer op mijn locatie is heel fijn en ongedwongen, we kennen onze gasten zelfs bij hun voornaam. Als horecamanager mag ik heel veel zelf bepalen en dat maakt dit werk zo leuk."
NantskeHorecamanager

Jouw behoeften

  • Jij wilt een mooie bijdrage leveren aan je locatie en team en daarmee de totale gastbeleving, partnerwaardering en impact op de groei en succes van Vermaat als geheel. 
  • Je wilt veel ondernemen, leren, plezier in je werk hebben en doen wat bij jou past. 
  • Je wilt een sterk, uitdagend en inspirerend team om je heen. 
  • Je wilt groeien, persoonlijk en professioneel. 

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een salaris conform de horeca of catering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega's en de nieuwste foodtrends leert kennen.
Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.