Brasserie Zeven in Ouddorp

Brasserie Zeven is een bar en restaurant met terras gelegen aan het strand. Het is dé plek voor Ouddorp en omgeving om te genieten van de natuur, zon, en lekker eten met een goed glas wijn. Wij zoeken collega's die onze gasten in het zonnetje willen zetten. En daarbij zelf ook kunnen genieten van de omgeving, zon en het water!

Werken op de mooiste dag van iemands leven tijdens een romantische bruiloft, een creatieve heisessie of een echt strandfeest.  Brasserie Zeven kan het allemaal, maar daarvoor hebben we jouw nodig!  

Open jij met ons het strandseizoen?

De mogelijkheden binnen Brasserie Zeven en Vermaat

Met 500 horecalocaties en een talentenprogramma is Vermaat HET bedrijf om door te groeien. Wil jij groeien in je leidinggevende skills, kookkunsten, smaken pallet of het leren maken van latte art?! Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen opzoek naar een functie welke past bij jou kennis en ambitie. Vanuit onze Academy bieden we veel mogelijkheden om je kennis te vergroten. Lees hieronder meer over onze Academy.

Zit jouw zonnige baan erbij?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het salaris is afhankelijk van de functie en jouw (relevante) werkervaring. Via deze link vind je meer algemene informatie over de arbeidsvoorwaarden en geven we je ook wat sollicitatietips & tricks. Handig!

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Bij Vermaat doen we dingen net een beetje anders. Zo ook het solliciteren. Je krijgt praktijksituaties voorgeschoteld en bij sommige functies ook een persoonlijkheidsvragenlijst. Zo leer jij Vermaat vast kennen en kijken wij naar jouw competenties i.p.v. naar jouw cv. Willen we je uitnodigen? Dan neemt de manager van de locatie contact met jou op binnen 2 tot 5 werkdagen. Tijdens het gesprek stellen wij jou relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Mogelijk nodigen wij jou uit voor een 2de gesprek waarin wij jou verwachtingen kunnen afstemmen.

Wat doet Vermaat aan innovaties en verduurzaming?

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!