Hey collega!

In 2023 opent Booking Campus haar deuren op het Oosterdokseiland in Amsterdam voor circa 4.000 Booking.com medewerkers. Dit ultramodern kantoor zal haar bezoekers faciliteren met 3 restaurants, 4 koffiebars en een grote eventruimte. Wij zoeken nieuwe collega’s om de horeca in het pand te runnen. Join the movement!

Werken voor Booking.com tijdens kantooruren?

Welk profiel past bij jou?

“Booking.com is een internationale, inclusieve en veelzijdige werkgever. Dat voel je doorheen het hele bedrijf. Daarom is het zo fijn om hier te werken.”

Claudia Peters

Operational Manager Booking.com

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed is aangekomen?

Wanneer je hebt gesolliciteerd, ontvang je een bevestigingsmail in je e-mail. Heb je die niet ontvangen? Check dan eerst je spam. Staat de bevestiging ook daar niet in? Stuur dan even een e-mail naar: [email protected] 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Afhankelijk van de locatie, functie en ervaring, val je in verschillende salarisranges. Dit is een maandsalaris. Vermaat betaalt per periode (4 weken), maar komt op hetzelfde neer. Je kan deze vinden op de pagina veelgestelde vragen. 

Moet ik ervaring hebben om bij jullie te werken?

Voor de meeste functies, zoals horecamedewerker, vinden wij het vooral belangrijk dat je enthousiast, representatief en gemotiveerd bent. Ervaring is zeker een plus, maar voor ons geen vereiste. Dus ook als je geen werkervaring hebt (in de horeca), nodigen wij je zeker uit te solliciteren. Met ons onboardingprogramma en begeleiding, leer jij alle kneepjes van het vak. Voor de koks- en managers vacatures zoeken wij vaak wel mensen met een aantal jaar ervaring. Dit kun je ook lezen in de vacaturetekst.

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!