Hey Collega!

In 2023 opent Booking Campus haar deuren op het Oosterdokseiland in Amsterdam voor circa 4.000 Booking.com medewerkers. Dit ultramoderne kantoor zal haar bezoekers faciliteren met 3 restaurants, 4 koffiebars en een grote eventruimte. Wij zoeken nieuwe collega’s om de horeca in het pand te runnen. Join the movement!

Welk profiel past bij jou?

‘’ Booking.com is een internationaal, inclusief en veelzijdig bedrijf. Dit is door het hele bedrijf merkbaar. Daarom is het zo fijn om hier te werken.”

Claudia Peters

Operational Manager at Booking.com

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

We kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen en we zijn benieuwd naar jouw motivatie. Je solliciteert via de ’solliciteer direct’ button op onze website. Nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen vanuit ons kan snel een reactie verwachten. Een match? Dan nemen we binnen 48 uur contact met je op om een informeel interview met je in te plannen (op kantoor of tijdens een wandeling door de stad😊). Na het interview hoor je snel van ons of je bent aangenomen!

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed is aangekomen?

  Wanneer je hebt gesolliciteerd, ontvang je een bevestigingsmail in je e-mail. Heb je die niet ontvangen? Check dan eerst je spam. Staat de bevestiging ook daar niet in? Stuur dan even een e-mail naar: [email protected].      

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het salaris is afhankelijk van de functie en jouw (relevante) werkervaring. Via deze linkvind je meer algemene informatie over de arbeidsvoorwaarden en geven we je ook wat sollicitatietips & tricks. Handig!

Moet ik ervaring hebben om bij jullie te werken?

Voor de meeste functies, vinden wij het vooral belangrijk dat je enthousiast, representatief en gemotiveerd bent. Ervaring is zeker een plus, maar voor ons geen vereiste. Dus ook als je geen werkervaring hebt (in de horeca), nodigen wij je zeker uit te solliciteren. Met ons onboardingprogramma, diverse e-learnings en trainingen, leer jij alle kneepjes van het vak!

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!