Duinrell

365 dagen per jaar draait Vakantie- en attractiepark Duinrell op volle toeren! Alle medewerkers van Duinrell zorgen er samen voor dat meer dan één miljoen gasten een geweldig dagje uit of een onvergetelijke vakantie beleven. Duinrell is een gezellig familiebedrijf, bied je afwisseling en leuke collega’s in een unieke werksfeer.

Neem jij een duik in het diepe?

Bij Duinrell beleef je de grootste avonturen in het groen. Wij verzorgen hier de horeca bij o.a. een aantal La Place restaurants, het Tikibad, de Splash maar ook de Hotdog- en Pizza corner. Op welke plek je ook werkt, je hebt altijd blije mensen om je heen die gezellig een dagje uit zijn. Jouw dag is nooit hetzelfde.

Enthousiast over deze toffe locatie, maar weet je nog niet precies waar je wilt werken? Stuur ons een mail of bel met ons en we kijken samen naar de mogelijkheden. Gelijk solliciteren op 1 van onze vacatures? Dat kan ook!

"Waterpret in de pauze, vrolijke gasten uit alle hoeken van Nederland en werken met de mooiste producten en leukste collega's. Werken bij Duinrell is als een warm bad"

Myrthe Smink

Recruiter

Zit jouw nieuwe baan ertussen?

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?