Opleiding en ontwikkeling

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Want alleen de beste mensen maken elke dag weer het verschil voor onze gasten en opdrachtgevers. Daarom krijg je bij Vermaat een uitdagend loopbaanperspectief en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Quality & Safety

"Kwaliteit en veiligheid hebben bij ons de hoogte prioriteit voor onze gasten én voor onze medewerkers. Daarom trainen we iedere nieuwe collega direct na indiensttreding op onze standaarden met betrekking tot HACCP, Allergenen en Veilig Genieten. Dat is de basis."
KarinLearning & Development specialist

Vermaat Academy

Binnen de Vermaat Academy bieden we die ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld met de Talentclass voor veelbelovende talenten, en de Vermaat Masterclass voor aanstormende managers. Voor de F&B-professionals van Vermaat hebben we een Chefs Gilde en het Barista Gilde waarin ze elkaar inspireren en van elkaar leren. Zo maken we én onze medewerkers slimmer én ervaren onze opdrachtgevers en gasten het beste in de wereld van hospitality. Jouw loopbaan krijgt vorm bij Vermaat.

Onboarding

De eerste dag in een nieuwe baan is altijd spannend. Met jouw onboardingprogramma krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat op inhoudelijk als sociaal vlak. Het is als het ware jouw navigatie langs alle kennis en vaardigheden van jouw werkzaamheden en het werken bij Vermaat. En om jou letterlijk een kijkje in de keuken te geven, organiseren wij elk half jaar speciaal voor nieuwe medewerkers de Vermaat Inspiration Market. Op dit sfeervolle festival ontmoet je nieuwe collega's uit het hele land, zie je de nieuwste foodtrends, kun je heerlijk eten en drinken en raak je nog meer geïnspireerd en enthousiast over Vermaat!