Jouw menu

Wij zijn trots op onze collega's. Zij verrassen onze gasten en opdrachtgevers iedere dag. Daarom hebben wij mooie arbeidsvoorwaarden op onze menukaart staan. Veel van deze voorwaarden zijn vastgelegd in de cao, maar natuurlijk bieden wij jou meer. Lees hieronder wat dat is!

Salaris, bonussen en deals

Elke vier weken een lekker salaris op je rekening. Bekijk hier jouw salaris. Naast salaris krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een vriendenbonus van €250,- bruto wanneer je iemand aandraagt en wordt aangenomen.

Op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je kortingen, winacties, events en leuke extra’s. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe outfit? Nieuwe smartphone? Of wil je een dagje weg? Dan bieden wij jou diverse kortingen! Ook komen er vaak acties voorbij voor toffe events, zoals het winnen van tickets voor de Dutch Grand Prix of Guus Meeuwis.

Ook kun je je steentje bijdragen met vrijwilligerswerk binnen de uren die je toch al werkt en dus uitbetaald krijgt.

Feest

Elk jaar organiseren we een groot Vermaat feest met alle collega's. Maar dat niet alleen. Zo vieren we ook onze successen met sport events, teamuitjes en online competities zoals een EK-poule met vette prijzen natuurlijk. 

Vermaat Academy

Wij hebben talentenprogramma's om jou te helpen met doorgroeien. Ook op persoonlijk vlak kun je groeien. Verbeter je leadership skills, leer veilig werken of word de beste leermeester van Vermaat via de (online) workshops.

Onboarding

Met ons onboardingsprogramma krijg je een kijkje in wereld van Vermaat op inhoudelijk en sociaal vlak. Ook organiseren we elk half jaar een Inspiration Market waar je de lekkerste gerechten van onze leveranciers proeft.

En nog veel meer....

En dat is natuurlijk nog niet alles. Check het laatste nieuws en de lekkerste foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Mgzn dat vier keer per jaar uitkomt. Ontdek het zelf en solliciteer bij Vermaat!

De nieuwste vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert!