Vermaat. Ook jouw werkgever?

Wij zijn een grote horecawerkgever met zo'n 350 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk.

Wat is jouw plek?

Jij bent onze smaakmaker. Jij verrast de gasten iedere dag. Op jouw manier. Met jouw touch. Bij Vermaat werk en groei je daarom ook op jouw manier. En kijken we samen welke locatie bij jou past.

Je komt ons onder meer tegen bij prachtige opdrachtgevers zoals Booking.com, Het Rijksmuseum, WTC Schiphol, Google en KLM. Maar ook het VU Medisch Centrum, Mediapark Hilversum, het UMC, Rosada en het Spoorwegmuseum. Welke locatie is bij jou in de buurt? Welke uren wil je werken? Welke functie zoek je? We hebben vast iets dat goed bij jou past!

Sluit je aan bij een club van ruim 3.500 echte liefhebbers. Mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Welke locatie van Vermaat past bij jou? Misschien wel...

'Wat mij aanspreekt in werken bij Vermaat is de vrijheid die ik krijg op de werkvloer. Ik kan nieuwe ideeën uitvoeren en daar krijg ik enthousiaste reacties op. Bij Vermaat krijg ik de kans mezelf verder te ontwikkelen en iedere dag nieuwe dingen te leren. Ik werk in een leuk team, we werken al lang samen en motiveren elkaar. Iedereen heeft de vrijheid om te doen waar hij of zij goed in is.'

Patricia - Horeca Medewerker

Welk soort horeca past bij jou?

Wat is jouw reden?

Wij hebben 10 redenen om voor Vermaat te kiezen op een rijtje gezet. Wat is jouw reden?

Je leest hier de redenen die wij voor jou kunnen bedenken!