Floormanager bij Vermaat


Als floormanager bij Vermaat voel je je echt een ondernemer. Bijvoorbeeld bij event locatie als Expo Houten? Een sterrenrestaurant als RIJKS? Of een unieke locatie als Circuit Zandvoort? Zet jezelf op de kaart. Geef smaak aan jouw locatie. Dan val je op binnen Vermaat en groei je misschien wel (snel) door naar een rol als horecamanager.

Onderneem, groei en creëer jouw locatie.

Ben jij nou die horecamedewerker met leidinggevende skills?!

Dan zijn wij opzoek naar jou! Met 500 horecalocaties en een talentenprogramma is Vermaat HET bedrijf om door te groeien. Wil jij groeien in je leidinggevende skills en je carrière starten als floormanager?! Neem dan contact met ons op en dan gaan we samen opzoek naar een locatie welke past bij jou. Vanuit onze Academy bieden we veel mogelijkheden om je kennis te vergroten. Lees hieronder meer over onze Academy.

Jouw functie

Jij bouwt aan een gemotiveerd en gastvrij team waar jij je eigen stempel op mag drukken. Als rechterhand van de horecamanager zet jij je in om elke gast met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt. Bij drukte raak jij niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Verdere greep uit jouw takenpakket: 

  • Visie op goed gastheerschap en gastvrijheid
  • Roostering, administratie en bestellingen
  • Meedraaien in de operatie als het nodig is
  • Meedenken over acties om meer gasten te krijgen en het assortiment te verbeteren

Zit er een locatie voor jou bij?

Veelgestelde vragen

Hoe kun je jezelf ontwikkelen als Floormanager?

Werk je bij Vermaat, dan werk je bij een toonaangevende horecawerkgever met veelzijdige loopbaan- en ontwikkelkansen. Wij dagen je uit op jouw leiderschapstalenten en stimuleren je groei in onze Vermaat Academy met opleidingen zoals:

  • Talentenprogramma's. Om jou een boost te geven aan je persoonlijke ontwikkeling, biedt Vermaat fysieke opleidingsmogelijkheden aan, gericht op persoonlijk leiderschap. Denk aan: 'hoe verhoog ik mijn eigen potentieel'?
  • Leermeester. Wil jij graag je passie overbrengen naar anderen? Word leermeester.
  • Online e-learnings. Denk aan HACCP, Allergenen, Hospitality en meer.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Salaris
De arbeidsvoorwaarden verschillen heel erg per locatie en per functie. De range van het salaris is tussen de €2.052,36 - € 2.813,59 bruto p/m (38 uur). Dit bespreek in je sollicitatiegesprek met de leidinggevende. 

Reiskosten
Reis je met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in jouw reiskosten tot maximaal 16,80 per gewerkte dag (vanaf 10 km). OV-kosten worden tot een max van €276,92 per periode (4 weken) vergoed.

Bonussen
Naast salaris krijg je een vriendenbonus van €250,- wanneer je iemand aandraagt en deze wordt aangenomen.

De leukste deals
Op ons platform 'Vermaat voor jou' vind je allerlei mooie deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op de leukste hotels, gratis tickets voor de dierentuin of smakelijke restaurantdeals? Ook kun je je steentje bijdragen met vrijwilligerswerk binnen de uren die je toch al werkt en dus uitbetaald krijgt.

Feest
Elk jaar organiseren we een groot Vermaat feest (zie hier de video) met alle collega's. Maar dat niet alleen. Zo vieren we ook onze successen met sport events, teamuitjes en online competities zoals een EK-poule met vette prijzen natuurlijk.

En nog veel meer....
En dat is natuurlijk nog niet alles. Check het laatste nieuws en de lekkerste foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Mgzn dat vier keer per jaar uitkomt. Ontdek het zelf en solliciteer bij Vermaat!    

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Bij Vermaat doen we dingen net een beetje anders. Zo ook het solliciteren. Je krijgt praktijksituaties voorgeschoteld en bij sommige functies ook een persoonlijkheidsvragenlijst. Zo leer jij Vermaat vast kennen en kijken wij naar jouw competenties i.p.v. naar jouw cv. Willen we je uitnodigen? Dan neemt de manager van de locatie contact met jou op binnen 2 tot 5 werkdagen. Tijdens het gesprek stellen wij jou relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Mogelijk nodigen wij jou uit voor een 2de gesprek waarin wij jou verwachtingen kunnen afstemmen.

Kan ik ook parttime werken als floormanager?

Let’s make it yours! Als floormanager bij Vermaat kan je fulltime, maar ook zeker op parttime basis werken. Doordat je werkt voor een grote organisatie zijn de mogelijkheden er om jou functie aan te passen naar jou levensstijl en wensen in overleg met de locatie. Het aantal uren is per vacature te vinden in de tekst, echter kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden.

Wat zijn de voorwaarden voor een floormanager om aangenomen te worden?

Jij hebt een liefde voor eten, drinken en mensen. Je hebt enkele jaren in de horeca, mogelijk als leidinggevende, echter is dit geen pre. Je bent enthousiast en brengt dit ook over op je collega’s en gasten. Daarbij denk je graag creatief mee en ben je continue opzoek naar vernieuwing en ontwikkelingen in de markt. Is het een match? Neem dan snel contact op!  

Wat doet Vermaat aan innovaties en verduurzaming?

De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we zijn de verandering voor. We investeren veel tijd en energie in innovaties om het leven van morgen makkelijker, leuker of lekkerder te maken. En dat maakt Vermaat pionier op het gebied van circulaire horecaformules, de benchmark op het gebied van meetbaarheid van onze footprint, en de koploper op het gebied van toonaangevende concepten.

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!