Voor de meeste functies, zoals horecamedewerker, vinden wij het vooral belangrijk dat je enthousiast, representatief en gemotiveerd bent. Ervaring is zeker een plus, maar voor ons geen vereiste. Dus ook als je geen werkervaring hebt (in de horeca), nodigen wij je zeker uit te solliciteren. Met ons onboardingprogramma en begeleiding, leer jij alle kneepjes van het vak. Voor de koks- en managers vacatures zoeken wij vaak wel mensen met een aantal jaar ervaring. Dit kun je ook lezen in de vacaturetekst.
Wanneer je hebt gesolliciteerd, ontvang je een bevestigingsmail in je e-mail. Heb je die niet ontvangen? Check dan eerst je spam. Staat de bevestiging ook daar niet in? Stuur dan even een e-mail naar: [email protected]
De minimale leeftijd om bij ons te werken is 15 jaar. In verband met wetgeving, mag je met deze leeftijd alleen nog niet op alle tijden werken en alle werkzaamheden uitvoeren. Daarom kom je nog niet bij alle horecalocaties in aanmerking, vanwege de openingstijden en de beschikbaarheid die daarbij gevraagd wordt. Ook bij op locaties waar alcohol geschonken wordt, mag je nog niet werken op je 15e. Wanneer dit het geval is, nemen wij contact met je op en kijken wij naar jouw mogelijkheden. Vanaf je 18e mag je op alle tijdstippen werken en alle werkzaamheden uitvoeren.
Wij zijn een erkend leerbedrijf die eerste-tot vierdejaars BOL en BLL studenten gedurende het hele jaar een leerzame en leuke stageplek kan bieden. Aangezien wij een snel groeiende organisatie zijn met ruim 450 locaties, is er altijd wel een match. Zo hebben wij stages in de bedrijfshoreca, vrijetijdssector, op luchthavens of in ziekenhuizen. Tijdens je stage krijg je persoonlijke begeleiding door een echte horecaprofessional. En heb je je stage succesvol afgerond? Dan kan je altijd blijven na je stage. Ook hebben wij stages op ons servicekantoor voor verschillende opleidingen. Zo hebben wij regelmatig stages bij onze marketing-, recruitment, HR, inkoop of finance afdeling.
Dit verschilt heel erg per locatie. De werktijden zetten wij altijd in een vacature, dus daar kun je dat terugvinden. Zo werk je in de bedrijfshoreca bijvoorbeeld altijd op kantoortijden en doordeweeks. En kun je, door de ruime openingstijden, bij La Place of op een vrijetijdslocatie ook meestal in de weekenden en 's avonds laat werken. Zo is er voor ieder wat wils!
Je salaris is afhankelijk van een aantal elementen. Denk hierbij aan leeftijd, soort cao en ervaring. Dit nemen wij met jou door tijdens de sollicitatieprocedure. Ook kun je vast een kijkje nemen in de horeca- of catering cao.
Voor een goede werking van deze website worden cookies gebruikt. Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die door je browser worden opgeslagen. Zo maken we gebruik van functionele cookies om je instellingen te onthouden en van analytische cookies om het gebruik van de website anoniem te analyseren en te verbeteren.