Hey Chef!

Zelfstandig werkend kok, souschef of chef-kok? Kan allemaal! Van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot à la carte koken in een van onze vrijetijdslocaties. Waar je ook werkt; bij ons mag je uitblinken door jezelf te zijn. Ontdek meer en solliciteer!

Verover gasten met jouw specialiteit.

Welke locatie past bij jou?

Bij Vermaat kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen doordat je als het ware je ‘eigen’ keuken mag draaien. Dit komt door de vrijheid die je hebt bij het maken en inkopen van je menu’s.

Melvin

Chefkok opstart bedrijfshoreca

Veelgestelde vragen

Hoe kun je jezelf ontwikkelen als chef?

 Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? In onze Vermaat academy hebben wij veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP. Ook kun je je leermeester diploma bij ons halen. En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou op een laagdrempelige manier om deze, eventueel op een andere plek, te vinden. Want bijna 500 horecalocaties, betekent 500 keukens en onwijs veel (doorgroei)mogelijkheden.Daarnaast kun je bij Vermaat starten met een BBL-opleiding tot Basiskok of Zelfstandig werkend kok. Je gaat knallen in de praktijk, op een van de horecalocaties van Vermaat, en volgt praktijk- en theorielessen met je medestudenten. Met een diploma én baan als resultaat.Naast de Vermaat Academy is er ook het levendige en sterke netwerk collega koks in de regio of landelijk die elkaar verder kunnen helpen en elkaar weten te vinden bij het uitwisselen van tips en nieuwe ideeën. Je bent bij Vermaat aangesloten bij mogelijk een van de sterkste en meest gepassioneerde keukenbrigades van het land. Met jaarlijkse events, workshops, chatgroepen, opleidingen aan de Vermaat Academy en andere manieren wordt kennis en ervaring uitgewisseld en helpen we elkaar verder in ontwikkeling.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het salaris is afhankelijk van de functie en jouw (relevante) werkervaring. Via deze link vind je meer algemene informatie over de arbeidsvoorwaarden en geven we je ook wat sollicitatietips & tricks. Handig!

Wat doet Vermaat op het gebied van duurzaamheid?

Elke dag bereiden en serveren we heerlijke gerechten waarmee we een positieve impact willen maken op onze gezondheid, de samenleving en onze wereld. Niet alleen voor onszelf, juist ook voor onze gasten en opdrachtgevers. Om een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf te zijn, hebben wij onszelf doelen gesteld. Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten.

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!