Hey chef!

Zelfstandig werkend kok, souschef of chef-kok? Kan allemaal! Van het bereiden van verrassende, gezonde lunches tot à la carte koken in een van onze vrijetijdslocaties. Waar je ook werkt; bij ons mag je uitblinken door jezelf te zijn. Ontdek meer en solliciteer!

Verover gasten met jouw specialiteit.

Welke locatie past bij jou?

Bij Vermaat kreeg ik de kans mijzelf te ontwikkelen doordat je als het ware je ‘eigen’ keuken mag draaien. Dit komt door de vrijheid die je hebt bij het maken en inkopen van je menu’s.

Melvin

Chefkok opstarts bedrijfshoreca

Veelgestelde vragen

Hoe kun je jezelf ontwikkelen als chef?

Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? In onze Vermaat academy hebben wij veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP. Ook kun je je leermeester diploma bij ons halen. En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou op een laagdrempelige manier om deze, eventueel op een andere plek, te vinden. Want bijna 500 horecalocaties, betekent 500 keukens en onwijs veel (doorgroei)mogelijkheden.

Daarnaast kun je bij Vermaat starten met een BBL-opleiding tot Basiskok of Zelfstandig werkend kok. Je gaat knallen in de praktijk, op een van de horecalocaties van Vermaat, en volgt praktijk- en theorielessen met je medestudenten. Met een diploma én baan als resultaat.

Naast de Vermaat Academy is er ook het levendige en sterke netwerk collega koks in de regio of landelijk die elkaar verder kunnen helpen en elkaar weten te vinden bij het uitwisselen van tips en nieuwe ideeën. Je bent bij Vermaat aangesloten bij mogelijk een van de sterkste en meest gepassioneerde keukenbrigades van het land. Met jaarlijkse events, workshops, chatgroepen, opleidingen aan de Vermaat Academy en andere manieren wordt kennis en ervaring uitgewisseld en helpen we elkaar verder in ontwikkeling.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Afhankelijk van de locatie, functie en ervaring, val je in onderstaande salarisrange. Dit is een maandsalaris. Vermaat betaalt per periode (4 weken), maar komt op hetzelfde neer.

Keukenmedewerker

/ basiskok

€ 1.934,40 - € 2.524,17 bruto p/m (38 uur)

Zelfstandig werkend kok

€ 2.052,36 - € 2.813,59 bruto p/m (38 uur)

Souschef

€ 2.287,70 - € 3.174,36 bruto p/m (38 uur)  

Souschef – luxe/grote locatie

€ 2.770,72 - € 3.475,79 bruto p/m (38 uur)  

Chef-kok

€ 2.530,44 - € 3.475,79 bruto p/m (38 uur)  

Chef-kok luxe/grote locatie

€ 3.020,62 - € 3.865,11 bruto p/m (38 uur)  

Wat doet Vermaat op het gebied van duurzaamheid?

Jij hebt een liefde voor eten, drinken en

mensen. Je hebt enkele jaren in de horeca, mogelijk als leidinggevende, echter

is dit geen pre. Je bent enthousiast en brengt dit ook over op je collega’s en gasten.

Daarbij denk je graag creatief mee en ben je continue opzoek naar vernieuwing

en ontwikkelingen in de markt. Is het een match? Neem dan snel contact op!  

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!