Stel jouw eigen vacature alert in

Hopelijk mag de horeca weer snel open. Om op de hoogte te blijven van de vacatures die eraan komen, kun je je inschrijven voor onze vacature alert. Zo ben je er altijd als eerste bij. Hopelijk tot snel!

Jouw impact

Of je nu aan de slag gaat als horecamedewerker in een ziekenhuis, een barista bij een advocatenkantoor bent of als kok in een sterrenrestaurant werkt: op elke plek maak jij het verschil. Dat krijg je terug in waardering en complimenten, maar ook in leuke contacten en gewoon plezier met elkaar.

Jouw groei

Met bijna 400 horecalocaties kunnen we samen met jou telkens die unieke baan zoeken die bij jou past. Ook faciliteren we jouw groei en ontwikkeling via een uitgebreid programma aan opleidingen en trainingen in de Vermaat Academy.

Jouw team

Als voormalig familiebedrijf en echt mensgericht bedrijf staan we voor hechte vertrouwensrelaties met elkaar. We staan voor gelijkwaardig samenwerken op basis van respect en bijdrage, niet op rangen of standen. Open, eerlijk, met lol en plezier.

Jouw werkgever

Voor iedereen die onze passie voor de gast, lekker eten, drinken en bijzondere plekken deelt, is er een unieke plaats voor jouw talent en ontwikkeling te vinden. Let's find yours.