Workforce Specialist Servicekantoor
Tijdens een van de vele overnames die Vermaat in die tijd deed, ben ik met La Place vanuit Jumbo naar Vermaat gekomen. Daar werkte ik al als WFM-specialist (Workforce Management) – een functie die destijds bij Vermaat nog niet bestond. Al snel zagen we de toegevoegde waarde ervan, en heb ik deze rol dan ook zelf mogen vormgeven. Samen voorspellen wij vanuit het WFM-team het aanbod en de benodigde personeelscapaciteit voor meer dan 550 locaties. Mijn focus ligt vooral op data-analyse en het optimaal inzetten van onze applicaties.
Floormanager & barista Artis
Ik ben via een vriendin getipt om te gaan kijken bij Artis Vermaat. Vanaf dag één voelde ik mij gelijk thuis en gaf ik 100%, met name ook omdat ik het werk én de collega's heel leuk vind. Daarnaast is de werkomgeving ook fantastisch. Waar maak je mee dat je je werkdag start en langs de olifanten loopt?! Door de jaren heen heb ik mij goed kunnen ontwikkelen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Van medewerker doorgegroeid naar de functie als 1e medewerker en vervolgens heb ik mij weten op te werken tot floormanager.
Souschef FMO Den Haag
Na het behalen van mijn koksdiploma heb ik in verschillende restaurants mogen werken. Tijdens de coronaperiode werd ik, net als velen, gedwongen om tijdelijk een andere weg in te slaan. Zo belandde ik in de wereld van ongediertebestrijding. Eén van mijn klanten was FMO, waar ik in contact kwam met Vermaat. Toen de coronamaatregelen afliepen en Vermaat op zoek was naar een zelfstandig werkend kok, heb ik de kans met beide handen aangegrepen. Ik werd warm ontvangen en voelde me direct thuis.
Chefkok Servicekantoor
Ik ben bij Vermaat terecht gekomen toen ik in IJsselstein ging wonen. Als echte Limburger zit het in mijn aard om gewoon naar binnen te lopen en het gesprek aan te gaan. Toen ik dat deed, bleek dat ik wel officieel moest solliciteren. Gelukkig is dat goed uitgepakt, en zo ben ik bij Vermaat beland als chef-kok bij het Vermaat Servicekantoor.
Maître Hemel & Aarde
Ik ben geboren in Soesterberg en kom uit een familie met een horeca achtergrond. Mijn passie voor het vak begon dus al op jonge leeftijd. Tijdens mijn schoolperiode had ik verschillende restaurant bijbaantjes. Na het afronden van de middelbare hotelschool in Wageningen ben ik werkzaam geweest in verschillende horecagelegenheden. Begin 2023 ben ik bij Hemel & Aarde gestart als Maître.
Horecamanager Atlas Arena
Mijn loopbaan begon als receptioniste bij Hotel Alexander in Rotterdam, gevolgd door 2,5 jaar als bedieningsmedewerker bij Rijks Café. Mijn ambitie en ervaring leidde mij naar het Amsterdams Museum, waar ik ook als bedieningsmedewerker begon en binnen 2,5 jaar ben doorgegroeid tot floormanager. Na de coronaperiode verlangde ik naar meer stabiliteit, dit vond ik bij Atlas Taste. Al snel kon ik daar doorgroeien tot horecamanager.
Assistent horecamanager Ziekenhuis
De start binnen Vermaat begon met een stage van 4 weken bij het St. Antonius Ziekenhuis tijdens mijn MBO 4-opleiding. Na het succesvol afronden van mijn studie nam ik contact op met mijn vroegere begeleider met de vraag of er een leidinggevende functie beschikbaar was. Ik begon als eerste medewerker en groeide gestaag door naar de positie van floormanager/assistent horecamanager
Patissier Wils Bakery Café
Ik ben momenteel werkzaam als patissier bij Wils Bakery Café. Maar voorafgaand aan deze culinaire reis, was ik actief als kapper en visagist op filmsets. Mijn avontuur in de horeca begon met het aankloppen bij verschillende zaken. Mijn startpunt was Betty Blue in Amsterdam, waar ik begon als leerling bakker en vervolgens mijn weg omhoog vond. Mijn vorige chef bracht me in contact met Vermaat en vertelde me over de geweldige mogelijkheden die er waren, vooral bij WILS Bakery Café. Dit was een kans die ik zeker niet wou laten liggen!
Chefkok RIJKS
Mijn reis bij Vermaat begon als Sous Chef bij het geweldige restaurant RIJKS. Het was hier dat ik mijn passie voor de culinaire wereld en innovatie kon aanscherpen. Na een periode van hard werken onder leiding van Chef Kok Joris Bijdendijk, besloten we samen het avontuur aan te gaan oftewel WILS. Dit was een bijzonder moment in mijn carrière, want werken met Joris was zowel inspirerend als leerzaam. Na dit prachtige hoofdstuk, keren we terug naar het Rijks bij het Rijksmuseum, waar ik de rol van Chef Kok vervul.
Workforce Specialist Servicekantoor
Tijdens een van de vele overnames die Vermaat in die tijd deed, ben ik met La Place vanuit Jumbo naar Vermaat gekomen. Daar werkte ik al als WFM-specialist (Workforce Management) – een functie die destijds bij Vermaat nog niet bestond. Al snel zagen we de toegevoegde waarde ervan, en heb ik deze rol dan ook zelf mogen vormgeven. Samen voorspellen wij vanuit het WFM-team het aanbod en de benodigde personeelscapaciteit voor meer dan 550 locaties. Mijn focus ligt vooral op data-analyse en het optimaal inzetten van onze applicaties.
Floormanager & barista Artis
Ik ben via een vriendin getipt om te gaan kijken bij Artis Vermaat. Vanaf dag één voelde ik mij gelijk thuis en gaf ik 100%, met name ook omdat ik het werk én de collega's heel leuk vind. Daarnaast is de werkomgeving ook fantastisch. Waar maak je mee dat je je werkdag start en langs de olifanten loopt?! Door de jaren heen heb ik mij goed kunnen ontwikkelen zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Van medewerker doorgegroeid naar de functie als 1e medewerker en vervolgens heb ik mij weten op te werken tot floormanager.
Souschef FMO Den Haag
Na het behalen van mijn koksdiploma heb ik in verschillende restaurants mogen werken. Tijdens de coronaperiode werd ik, net als velen, gedwongen om tijdelijk een andere weg in te slaan. Zo belandde ik in de wereld van ongediertebestrijding. Eén van mijn klanten was FMO, waar ik in contact kwam met Vermaat. Toen de coronamaatregelen afliepen en Vermaat op zoek was naar een zelfstandig werkend kok, heb ik de kans met beide handen aangegrepen. Ik werd warm ontvangen en voelde me direct thuis.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.