Werken op Schiphol

Werken op Schiphol is uniek. Je ontmoet mensen over de hele wereld en iedereen is aanwezig voor een andere reden. De een komt voor familie en de ander is op zakenreis. Toch willen ze allemaal hetzelfde, een stukje gastvrijheid waardoor iedereen zich welkom voelt. Sluit jij je aan bij de club?
KLM Crown Lounge

KLM Crown Lounge

Een speciale reis start je in de KLM Lounge! Hier bieden wij persoonlijke service in verschillende F&B outlets: van Heineken tot coffeebar, City & Polder buffetten met in iedere outlet daily specials!
Kom jij werken als hospitality agent, shiftleader of in de keuken als zelfstandig werkend kok? Bekijk jouw mogelijkheden!

Schiphol Plaza

Op Schiphol Plaza voor de douane zijn er genoeg mogelijkheden om gasten te voorzien van heerlijk eten en drinken vlak voor of na vertrek.
Welke locatie past bij jou? Per Tutti; Italiaans voor iedereen. Happy Seafood; allerlei lekkers uit de zee. Toko to go; Aziatische take-away. Café Rembrandt; dé huiskamer van Schiphol. Crossroads; een brasserie waar je 24 uur per dag kunt eten en drinken.
Schiphol
Stach Schiphol

STACH Schiphol Plaza

Op Schiphol in Lounge 4, achter de security, vind je deze spliksplinter nieuwe locatie van STACH. Reizigers kunnen hier voor hun vlucht vertrekt nog even genieten van een verse bak koffie met een typisch STACH product, of dit nou een vers broodje is, of een stukje bananenbrood.
Bij ons kun je bijvoorbeeld aan de slag als bijbaner, horecamedewerker of assistent horecamanager. Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Dit krijg jij

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?