Rondje van Amsterdam

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de keuken? Ga mee met onze culinaire banentour op dinsdag 5 juli! Je maakt kennis met uiteenlopende restaurants in de stad, variërend van een bitterballenbar tot sterrenzaak. Zo ontvangt de cocktailshaker van Rouhi je met een welkomstdrankje en krijg je een kijkje in de keuken van RIJKS*.

Spreekt 1 van deze restaurants jou aan? Dan is de kans groot dat je met een baan op zak naar huis gaat! 🔥

Waar gaan we langs?

Voor wie?

  • Je bent super enthousiast, hebt een dikke smile en wilt gewoon lekker knallen met de leukste collega's!
  • Je bent 0 - 38 uur per week beschikbaar.
  • Trends op foodgebied volg jij actief, omdat je simpelweg veel passie hebt voor je vak en het leuk vindt om meer te lezen en leren over lekker en verantwoord eten.

Wie is Vermaat?

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met zo’n 450 locaties door het hele land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer.

Kan ik met mijn vrienden werken?

Zeker weten! Hoe meer vrienden, hoe gezelliger. En zorg jij ervoor dat een van jouw vrienden ook bij Vermaat komt werken? Dan krijg je nog eens €250,- vriendenbonus bovenop jouw salaris.

Wanneer krijg ik mijn salaris uitbetaald?

Iedere 4 weken krijg jij jouw salaris uitbetaald. Dit betekent dat je 13 keer per jaar je salaris krijgt.

Wanneer krijg ik mijn salaris uitbetaald?

Iedere 4 weken krijg jij een lekker salaris op je rekening. Je krijgt dus 13x per jaar uitbetaald!

Hoe oud moet ik zijn om bij jullie te werken?

De minimale leeftijd om bij ons te werken is 15 jaar. In verband met wetgeving, mag je met deze leeftijd alleen nog niet op alle tijden werken en alle werkzaamheden uitvoeren. Daarom kom je nog niet bij alle horecalocaties in aanmerking, vanwege de openingstijden en de beschikbaarheid. Wij kijken samen met jou welke locaties bij jouw leeftijd passen. Vanaf je 18e mag je op alle tijdstippen werken en alle werkzaamheden uitvoeren.