Wat is Rijks?

Een grootstedelijk restaurant in Amsterdam, met een Michelinster en executive chef Joris Bijdendijk in de keuken. De eenvoud van de Hollandse keuken staat hier centraal. Rijks is een plek waar iedereen zich thuis voelt: vaste zakelijke gasten, de internationale toerist en dagjesmensen uit Nederland. Met de 100 zitplekken, diversiteit aan gasten en informele uitstraling van het restaurant is het een unieke plek voor een bijzondere beleving. En daardoor is jouw werkdag ook elke keer anders. Samen met de chefs, de bedieningsmedewerkers, host(ess), sales support medewerkers en restaurant manager werk je hecht samen, en dat voel je. Iedereen doet er elke dag weer alles aan om de gast én het team versteld te laten staan. 

Verover gasten met jouw specialiteit.


De sfeer bij Rijks

Jij en de gasten voelen zich thuis in ons restaurant. Het sterrenrestaurant geeft een luxe uitstraling door de opgedekte tafels met gestreken linnen. We zorgen ervoor dat jij deze beleving ook voelt en doorgeeft aan de gast. Daarom organiseren we wijnproeverijen en beleef je zelf hoe het is om te eten van de kaart. Samen zorgen we voor de beste sfeer op elke afdeling. Dus als jouw collega van een andere afdeling jou nodig heeft, sta je klaar. We hopen dat jij jouw functie eigen maakt, zodat je goed op je plek zit. En daar helpen jouw collega’s je graag bij. 

Waarom jij bij Rijks wilt werken:

Veelgestelde vragen

Kan ik doorgroeien binnen Rijks?

Zeker. Het is belangrijk dat jij blij wordt van je werk en daarom zijn er genoeg mogelijkheden. We laten je graag voorproeven van andere functies en helpen je bij jouw zoektocht naar jouw plek binnen ons restaurant. 

Wat zijn de werktijden?

Bij Rijks werk je fulltime in 4 werkdagen, Rijks restaurant is geopend van Dinsdag tot en met Zondag en je werkdagen zijn flexibel in te plannen. De parttime functies zijn in overleg.

Heb ik ervaring nodig?

Dat is afhankelijk van de functie waar je op solliciteert. We vinden jouw motivatie om te leren, het allerbelangrijkste. Als je openstaat om samen te groeien, helpen wij je graag. 

Kan ik opleidingen volgen?

Ja, dat kan zeker. Bij Vermaat Groep zijn er opleidingen die je kunt volgen. Van een barista en host training tot de WSET 2 & 3. Geef ons aan waar je interesse ligt, dan denken we met je mee!

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!