Recruitment

Sta jij de volgende keer ook op deze o-zo-gezellige foto? (in het echt is het nog 1000x gezelliger ;-)) We stellen ons graag aan je voor!
Hi! Wij zijn het recruitment team van Vermaat. Met zijn tienen (mix van interim en vast) werven wij samen met de operatie zo'n 3500 medewerkers per jaar. Van bijbaners, horeca medewerkers tot floormanagers, general managers, koks en onze collega's op het Servicekantoor. Dit doen we door recruitment marketing, employer branding, selectie en een optimale candidate experience. Wij zoeken recruiters en recruitment business partners. Ontdek hier meer en solliciteer!

Jouw werkplek

Vanuit waar we werken? Dat hangt af van je rol. Je kan werken vanuit huis, onze horecalocaties en natuurlijk vanuit het Servicekantoor in IJsselstein, onder de rook van Utrecht. Hier zijn we minimaal 1 dag per week.

Overal op het servicekantoor voel en zie je de passie voor horeca en eten en drinken terug. Je geniet hier elke dag van een hele lekkere (en gezonde) lunch in ons gezellige bedrijfsrestaurant. En de koffie, theetjes met verse ingrediënten en gezonde snacks zijn ook niet verkeerd!

Vermaat is een ontzettend ondernemende organisatie waar je veel vrijheid krijgt. Niks is te gek! Ook niet met gezelligheid. Zo is er elke eerste donderdag van de maand een borrel, elk jaar een Vermaat feest en onderling organiseren we ook gezellige uitjes :-)

Lisa

Campus Recruiter

Jouw werkgever

Vermaat is een bedrijf met geschiedenis. Onze no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een sterke basis waarmee Vermaat met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit enthousiasme, passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.

Je vindt ons op wel bijna 500 horecalocaties in NL, ook al ken je ons wellicht nog niet. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: van La Place tot STACH tot dierentuinen, musea, sterrenrestaurants, bedrijfshoreca en vliegvelden. You name it!

Neem contact op met Annelies

06 - 15 65 25 71

De nieuwste vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de job alert!