Horecalocatie van de maand: ziekenhuizen

In 1978 is Vermaat begonnen met een delicatessenwinkel naast het St. Antonius in Utrecht. Bezoekers van het ziekenhuis liepen graag nog even langs het winkeltje om verschillende producten te proeven. Toen het ziekenhuis verhuisde naar Nieuwegein, werd gevraagd of Vermaat met het winkeltje mee wilde verhuizen. Dit werd dan ook de eerste echte locatie van Vermaat.

Koploper binnen de zorgsector

Inmiddels zijn we gevestigd in de helft van de Nederlandse ziekenhuizen waar patiënten, bezoekers en medewerkers ontspanning vinden in restaurants, coffee bars en winkels. Ook verzorgt Vermaat regelmatig vergaderingen en partijen die worden georganiseerd binnen het ziekenhuis.

Net dat beetje extra

Alle 900 medewerkers binnen de ziekenhuizen doen net dat beetje extra voor onze gasten, die daar vaak niet voor hun plezier komen. Een luisterend oor bieden, een extra meelevend woordje of een fijn advies geven over eten en drinken. Begrip en aandacht is op een ziekenhuislocatie essentieel. En geloof ons: wie veel geeft, krijgt ook veel. Mooi toch?
ziekenhuizen
'Het werken in een ziekenhuis geeft veel voldoening. Elke dag komen gasten in jouw restaurant die op zoek zijn naar troost-eten en gezond. Samen met mijn team zoeken we steeds naar de juiste balans. Door in gesprek te gaan met de gast komen we achter de behoeftes en kunnen we hierop inspelen. Het is fijn om de gast bij terugkeer met een glimlach te zien ondanks dat het bezoek aan het ziekenhuis vaak geen leuk uitje is. Wij kunnen het verschil maken en ervoor zorgen dat er toch een momentje van plezier is.'

Cynthia - horecamanager Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Relevante vacatures in je mailbox ontvangen?