Carrière in Het Concertgebouw?

Hey maestro! Maak jij van onze horeca een meesterwerk? Neem op dinsdag 20 november van 14.00-16.00 uur een kijkje achter de schermen bij Het Concertgebouw. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden door een appje te sturen naar: 06-50007408. Waar wacht je nog op?

Walking borrel
Tijdens de ‘Vermaat walking borrel’ loop je rond in de concertzalen en onze drie horecalocaties in Het Concertgebouw, waaronder ons spiksplinternieuwe restaurant LIER. Je krijgt een indruk van de sfeer, je collega’s en jouw nieuwe werkomgeving. Op deze locatie van Vermaat krijg je de ruimte om mee te denken over de toekomst van de horeca omdat het één van onze nieuwste locaties is en dus volop in ontwikkeling. We zijn dus echt op zoek naar talent die carriere wil maken op hoog niveau. Kom je met ons kennismaken?

Place to be: LIER
Eind oktober opende Vermaat het nieuwe restaurant van Het Concertgebouw in Amsterdam: LIER. De naam verwijst naar het muziekinstrument in het logo (en op het dak!) van Het Concertgebouw: de lier. Je gaat werken in een prachtig gebouw, hartje Amsterdam. Het is een goedbezochte locatie waar een leuke mengeling aan gasten komt: van klassieke muziekliefhebbers en musici tot buurtgenoten, toeristen en zakelijke bezoekers. Een bijzondere werkomgeving met verschillende horecavoorzieningen. 

Jouw afwisseling
LIER is een klassiek restaurant op Bib Gourmand niveau. Een dag werken in Het Concertgebouw is enorm dynamisch. Overdag verzorg je een ontspannen lunch, ’s avonds breng je de klassieke service in het restaurant, daarna stap je door naar het Café voor een gezellige borrelsetting.Concertliefhebber en een passie voor horeca?
Past LIER bij jou en pas jij bij LIER? Ontdek het zelf en maak kennis met ons op dinsdag 20 november! Meld je aan door een appje te sturen naar 06-50007408. Dit kan tot uiterlijk maandag 19 november.  

Programma dinsdag 20 november
13.45 - 14.00u Inloop kandidaten
14.00 – 15.00u Kijkje achter de schermen van Het Concertgebouw
15.00 – 16.00u Hapje & drankje

Horecamanager Daan neemt je hier alvast mee in de wereld van Het Concertgebouw. 

Tot dan!