Horecalocatie van de maand: Het Spoorwegmuseum

Iets nieuws! Vanaf vandaag ga ik, Carolien (recruitment marketeer) samen met een van onze recruiters, iedere maand op bezoek bij één van onze toffe horecalocaties. Om de sfeer te proeven, collega's te leren kennen en te kijken hoe het er nu daadwerkelijk aan toe gaat. De aftrap is bij Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Vandaag ben ik samen met Angelique, onze recruiter van vrijetijdslocaties.
Het fijne is dat het museum uiteraard goed bereikbaar is met de trein. Van het Centraal Station van Utrecht gaat er een pendeltrein die je in 20 minuten naar het museum brengt. Ook kun je er goed parkeren. Bij binnenkomst zie ik gelijk dat de bezoekers heel divers zijn, het museum is een beleving is voor jong en oud. Van enthousiaste kinderen die er een dagje op uit gaan, tot zakelijke diners in de avonden.

Diverse horecalocaties

Eerst loop ik langs een grote collectie van historische treinen en lees en hoor ik meer over de treingeschiedenis. De locatie is veel groter dan ik dacht! Bij binnenkomst zie ik gelijk een zelfbedieningsrestaurant en diverse banquetingzalen voor luxe diners en hippe borrels. De medewerkers die ik in het zelfbedieningsrestaurant zie adviseren de gasten, nemen de bestellingen op en zijn verantwoordelijk voor het afrekenen. Allemaal zorgen ze ervoor dat het restaurant er tiptop uitziet.
De prachtige collectie treinen, de combinatie tussen het oude en nieuwe, diverse gasten en energieke en enthousiaste medewerkers maakt dat ik deze dag zeker ben uitgestapt op het leukste station van Nederland! Wil jij dat ook? En dan zelfs iedere dag met je werk? Dat kan! Regelmatig zoeken wij nieuwe horecacollega's! Bekijk hieronder de openstaande vacature(s).