Ken je het PSO-keurmerk? Dat bewijst dat we als organisatie onze sociale doelstelling serieus nemen. En op een duurzame manier kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In 2021 gaven we meer dan 200 nieuwe collega’s die kans en beklommen we daarmee de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. En daar zijn we ontzettend trots op.
Social return is niet meer weg te denken van onze werkvloer. Van wajongers tot dagbesteding, van werkervaringsplek tot praktijkopleiding. Het spoelkeukenteam van MST, dat volledig uit social-returncollega’s bestaat, is zelfs uitgeroepen tot superheldenteam van Vermaat.

Bovengemiddeld goed

PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Deze certificering laat niet alleen zien dat we veel mensen aan het werk helpen, maar ook dat dit op een bovengemiddeld goede en duurzame manier gebeurt. Nieuwe collega’s worden met open armen worden ontvangen en de teams kijken welke werkzaamheden hen het beste passen. Zo voelt iedereen zich thuis.

Trots

Het sociale karakter van Vermaat zit diepgeworteld. In 2021 gaven we meer dan 200 nieuwe collega’s op ruim 100 verschillende locaties een duurzame kans op de arbeidsmarkt. We zijn niet alleen ontzettend blij met deze nieuwe collega’s, maar we zijn ook heel trots dat we op deze manier de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen hebben behaald.

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures?

Schrijf je in voor onze job alert!