Horecalocatie van de maand: Schiphol Airport

Een omgeving die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar leeft. Dat is Schiphol, een uniek en bijzonder onderdeel van onze horecalocaties. Veel mensen weten niet dat Vermaat veel concepten heeft ontwikkeld op luchthavens. Daarom geven wij, Nicole en Carolien, recruiter en recruitment marketeer bij Vermaat, jou een kijkje in deze wereld.

Flinke pieken met veel gasten

De zomervakantie staat voor de deur! Dat betekent vaak flinke pieken met veel gasten die kort iets willen nuttigen. Dat vraagt horecaconcepten op maat waar je snel en lekker kunt eten. Daar heeft Vermaat zowel voor als achter de douane diverse horecaconcepten voor ontwikkeld. Van een bediening tot een counterconcept en van een luxe tot een snelle hap. Welke locatie het ook is, het is er altijd een komen en gaan van mensen.

Onze horecaconcepten

Om je inzicht te geven in welke concepten allemaal van Vermaat zijn. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:
  • Per Tutti; Italiaans voor iedereen.
  • Happy Seafood; allerlei lekkers uit de zee.
  • Eggs&Co; op het menu staan gerechten met kip en ei als basis, bereid met aandacht voor mens, dier en omgeving.
  • Toko to go; Aziatische take-away.
  • Café Rembrandt; dé huiskamer van Schiphol
  • Crossroads; een brasserie waar je 24 uur per dag kunt eten en drinken.
  • Schiphol VIP Centre, Privium ClubLounge en KLM Business Lounge; comfort en luxe achter de douane.

 

 “Bij welke locatie je ook werkt op Schiphol, werken op de luchthaven verveelt geen moment.” 

Werken op Schiphol

Mensen die wij aannemen voor de luchthavens moeten hard kunnen werken en zijn snel en flexibel ingesteld. Ze vinden het leuk om te werken in een dynamische omgeving waarbij je gasten op een vlot tempo helpt en adviseert. En wat wij vaak horen is dat ze de flexibele uren om te werken heel fijn vinden. Ook is het natuurlijk super tof dat je veel reizigers en toeristen ontmoet van uiteenlopende culturen. Zo ontwikkel je ook nog eens goed je Engelse skills!