Werken bij Restaurant Wils

Fire! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant. Heb jij dit ook in je en wil je werken in een high-end restaurant met het signatuur van topchef Joris Bijdendijk? Lees meer en ontdek of er een horecafunctie voor jou bij zit.
Vacatures Restaurant Wils

Over restaurant Wils

Fire! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant. Bij Wils kom je voor een all-in beleving, waarin je van het begin tot het eind wordt verrast. Wils maakt gebruik van een open vuur en past dit toe op alle ingrediënten van groente tot vis en van kaas tot dessert. Restaurant Wils biedt uitzicht op het Olympisch stadion en de Olympische fakkel.
Vacatures Restaurant Wils

Nieuwe locatie

Restaurant Wils wordt in oktober geopend in Move, aan het Stadionplein en direct naast het Olympisch Stadion. In Move kan men een totaalbeleving verwachten op het gebied van nieuwe mobiliteit. Ontdek naast restaurant Wils, ook all-day restaurant Madame Cyclette, het Move experience center, de bike experience store Ride Out, een event center, het hoofdkantoor van Pon en een mobility hub.
Vacatures Restaurant Wils

Wie wij zoeken

Voor dit nieuwe restaurant zoeken wij collega's die graag in een high-end restaurant willen werken. Van een restaurantmanager, patissier, garde manger, bartender, afwasser, marketeer, sommelier, leerling kok, host(ess) tot een medewerker sales en reserveringen. Natuurlijk kun je rekenen op een enthousiast team, uitzicht op het Olympisch stadion en ruimte voor eigen inbreng. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer!
Vacatures Restaurant Wils