Selectiedagen

Op onze selectiedagen in Amsterdam maken we persoonlijk kennis met onze sollicitanten. Deze hebben we in het leven geroepen om ons sollicitatieproces te versnellen én persoonlijker te maken. Bovendien leren we elkaar op deze dag snel beter kennen en kijken we samen of we de ideale horeca (bij)baan voor jou in ons assortiment hebben.

Voor wie zijn de selectiedagen?

In regio Amsterdam hebben we én veel vacatures én veel mooie horecalocaties. Als je daarom solliciteert op een vacature voor Horeca Medewerker, Barista of Keukenmedewerker in deze regio word je uitgenodigd voor een selectiedag. In het sollicitatieformulier geven wij jou een aantal opties. Zo kun je zelf kijken wanneer en waar je naar de selectiedag kunt komen.

Hoe zien de selectiedagen eruit?

Als sollicitant ben je ongeveer twee uur aanwezig op een selectiedag. Nadat we je hartelijk welkom hebben geheten, vertellen we je eerst meer over Vermaat en wat we als werkgever te bieden hebben. Vervolgens neem je deel aan een aantal workshops waarin wij jou beter leren kennen. Ook een speeddate hoort erbij. Aan het einde van de dag weet je meer: een (nieuwe) baan?!

Zien we jou snel op één van onze selectiedagen? Check snel onze vacatures!