Nieuw: de PROEFdagen voor sollicitanten

Op onze nieuwe “PROEFdagen” in Amsterdam maken we persoonlijk kennis met onze sollicitanten. Interesse in werken bij Vermaat of heb je al gesolliciteerd? Ontdek dan meer over deze PROEFdagen.

Waarom de PROEFdagen?

We hebben de PROEFdagen in het leven geroepen om ons sollicitatieproces te versnellen én persoonlijker te maken. We helpen jou als sollicitant graag snel aan een (nieuwe) baan en zelf zoeken we natuurlijk ook als de bliksem goede versterking voor onze teams. Bovendien leren we elkaar op deze dag snel beter kennen en kijken we samen of we de ideale horeca (bij)baan voor jou in ons assortiment hebben.

Voor wie zijn de PROEFdagen?

In de regio Amsterdam hebben we én veel vacatures én veel mooie horecalocaties. Als je daarom solliciteert op een vacature voor Kok, Horeca Medewerker, Barista, Afwasser of Keukenmedewerker in één van deze regio’s wordt je uitgenodigd voor een PROEFdag. We organiseren deze dagen iedere week. Kies in het sollicitatieformulier zelf een datum en shift die bij jouw agenda past.

Hieronder vind je alvast de planning voor de komende weken:

Iedere dinsdag om 09.30 uur en om 13.30 uur bij het New York Film Academy Café Amsterdam
Iederde donderdag om 09.30 uur en om 15.00 uur bij het WTC Schiphol

Hoe zien de PROEFdagen eruit?

Als sollicitant ben je ongeveer twee uur aanwezig op een PROEFdag. Nadat we je hartelijk welkom hebben geheten, vertellen we je eerst meer over Vermaat en wat we als werkgever te bieden hebben. Vervolgens neem je deel aan een aantal workshops waarin wij jou beter leren kennen. Ook een speeddate hoort erbij. Aan het einde van de dag weet je meer: een (nieuwe) baan?!

Proeven brengt je verder. Zien we jou snel op één van onze PROEFdagen? Check snel onze vacatures!